ماهان شبکه ایرانیان

با گوجه گیلاسی ترشی تهیه کنید

حبه‌های سیر را در داخل ظرف‌های شیشه‌ای قرار دهید. حبه‌های سیر را در ظرف‌ها بریزید. آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پس از جوشیدن، سرکه را اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید.

سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از ماهنامه سفره ایرانی طرز تهیه یک ترشی با گوجه گیلاسی را آموزش می‌بینیم.

 

با گوجه گیلاسی ترشی تهیه کنید

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی:

گوجه گیلاسی یک کیلو و پانصد گرم 

شبت (تازه) 60 گرم 

سیر 6 الی 8 حبه 

آب 5 پیمانه 

شکر 5 قاشق سوپخوری

آب لیمو ترش یک دوم پیمانه

دانه فلفل سیاه 5 الی 6 عدد

چاشنی‌های دلخواه به مقدار لازم

نمک 2 قاشق سوپخوری 

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی:

سه ظرف شیشه‌ای یک لیتری را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت تازه را داخل ظرف‌های شیشه‌ای قرار دهید. حبه‌های سیر را در داخل ظرف‌های شیشه‌ای قرار دهید. حبه‌های سیر را در ظرف‌ها بریزید. آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پس از جوشیدن، سرکه را اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید. گوجه گیلاسی‌ها را شسته و با چنگال حفره‌هایی در هر دو طرف آن‌ها به وجود آورید. سپس آن‌ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس گوجه‌ها را به ظرف‌های شیشه‌ای انتقال دهید. دانه فلفل سیاه و چاشنی‌های دلخواه را اضافه کنید. مخلوط آب و سرکه را در شیشه‌ها بریزید و درب آن‌ها را محکم ببندید. آن‌ها را در محلی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد. 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان