ماهان شبکه ایرانیان

سکوت استقلال در قبال خواسته ۸ شاکی

جباری خواهان بخشی از قراردادش از استقلال شد

هافبک استقلال خواهان بخشی از قراردادش از این باشگاه شد.

به گزارش "ورزش سه"، مجتبی جباری بعد از بازی با پارس جنوبی جم در هفته ششم لیگ برتر از حضور در تمرینات منع شد و با گذشت بیش از 2 ماه هنوز باشگاه تکلیف او را مشخص نکرده است.


مجتبی جباری چندی پیش از باشگاه استقلال به کمیته تعیین وضعیت شکایت کرد که این موضوع از سوی این کمیته رد شد؛ اما او در شکایتی جدید خواهان دریافت بخشی از قراردادش از باشگاه استقلال شده است.


وثوق احمدی، رییس کمیته تعیین وضعیت بازیکنان در این باره به ورزش سه گفت: جباری در شکایت تازه خود از استقلال خواستار بخشی از طلبش شده است. ما به این کمیته نامه زده ایم اما آنها جوابی به ما نداده اند.


او در پاسخ به این اینکه آیا کمیته تعیین وضعیت حق را به جباری داده است یا نه هم گفت: این اختلاف مالی در حال بررسی در کمیته انضباطی است اما این پرونده هنوز تکمیل نشده است. استقلال هنوز پاسخی به نامه کمیته تعیین وضعیت نداده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان