ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دسر شیر و نارنگی

این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها در فصل پاییز و زمستان مناسب است.

ماهنامه کیک و شیرینی: این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها در فصل پاییز و زمستان مناسب است.
 
* میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • آب نارنگی: یک پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم پودینگ:

  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق چای خوری
  • شیر: 2 پیمانه
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • کره: یک قاشق چای خوری
  • ماست یونانی: 2 قاشق سوپ خوری
 
دسر شیر و نارنگی، به وقت میوه های فصل 

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه لایه پودینگ، تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودینگ را در ظرف های سرو بریزید. ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا این لایه سرد شده خودش را بگیرد.

طرز تهیه لایه رویی:

تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و پس از گذشت 2 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید مواد کمی خنک شده و سپس در ظرف های سرو روی لایه پودینگ بریزید. دوباره ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا لایه رویی خودش را بگیرد. دسرها را با برگ نعناع تزئین کرده و سرو نمایید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان