ماهنامه کیک و شیرینی: این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها در فصل پاییز و زمستان مناسب است.
* میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:- آب نارنگی: یک پیمانه
- آب: یک پیمانه
- آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری
- شکر: یک سوم پیمانه
- نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم پودینگ:- آرد: 2 قاشق سوپ خوری
- نشاسته ذرت: یک قاشق چای خوری
- شیر: 2 پیمانه
- شکر: یک دوم پیمانه
- وانیل: یک قاشق چای خوری
- کره: یک قاشق چای خوری
- ماست یونانی: 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه لایه پودینگ، تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودینگ را در ظرف های سرو بریزید. ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا این لایه سرد شده خودش را بگیرد.
طرز تهیه لایه رویی:
تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و پس از گذشت 2 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید مواد کمی خنک شده و سپس در ظرف های سرو روی لایه پودینگ بریزید. دوباره ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا لایه رویی خودش را بگیرد. دسرها را با برگ نعناع تزئین کرده و سرو نمایید.