ماهان شبکه ایرانیان

در همایش طلوع حقیقت؛

ظریف: به سمت جهان پساغربی حرکت می‌کنیم

وزیر امورخارجه کشورمان با بیان اینکه به سمت جهان پساغربی حرکت می‌کنیم، گفت: برای اولین بار در تاریخ روابط بین‌الملل تحولات نه در غرب و نه توسط غرب شکل می گیرد.

ظریف: به سمت جهان پساغربی حرکت می‌کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان صبح امروز در همایش طلوع حقیقت اظهار کرد: ما امروز زمانی را در روابط بین‌الملل می‌گذرانیم که شروع آن بعد از رحلت امام بود اما پیش‌بینی آن در زمان امام و در نامه ایشان به گورباچف صورت گرفت.

وی افزود: از ابتدای دهه 90 میلادی شاهد دورانی بودیم که رهبری به آن عنوان پیچ تاریخی اطلاق کردند و بسیاری از متفکران در حوزه روابط بین‌الملل به آن دوران گذار می‌گویند.  اخیرا غربی‌ها هم پذیرفته اند که این دوران خاصیت ویژه‌ای دارد و آن، اینکه به جهان پساغربی حرکت می‌کنیم؛ این به معنای آن نیست که غرب اهمیت ندارد بلکه به معنای این است که برای اولین بار در تاریخ روابط بین‌الملل تحولات نه در غرب و نه توسط غرب شکل می گیرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه درک این موضوع فهمی بسیار راهبردی برای نگاه به آینده است اظهار کرد:  نکته‌ای که در این دوران گذار قابل توجه است، متنوع و متکثر شدن منابع قدرت است یعنی در این دوران منابع قدرت از منابع مادی فراتر رفته است.

ظریف گفت: البته این به معنای بی‌اهمیتی منابع مادی نیست. لازم است داعش توسط مدافعین حرم و سرداران ما شکست بخورد اما مهم است تا ابعاد معنایی قدرت مورد توجه قرار بگیرد یعنی فراموش نکنیم تصویرسازی، چهره‌سازی و چارچوب‌بندی دیدگاه‌ها می‌تواند در شکل دادن قدرت و تعیین مسیر تحولات بین‌المللی و تعیین جایگاه یک کشور در روابط بین‌المللی تاثیرگذار باشد.

وزیر خارجه کشورمان تصریح کرد: برای همین پیام‌سازی از اسلام و ایران به شکل اسلام‌هراسی، شیعه‌هراسی و ایران‌هراسی بعد از فروپاشی شوروی به عنوان واقعیت جدی توسط غربی‌ها دنبال شد.

ادامه دارد...

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان