ماهان شبکه ایرانیان

آش گوشواره خراسانی ها

امروز در سیری در ایران به خراسان می رویم و دستور پخت آشی متفاوت را برای شما همراهان عزیز قرار می دهیم تا با پخت آن در کنار خانواده تان لذت ببرید

امروز در سیری در ایران به خراسان می رویم و دستور پخت آشی متفاوت را برای شما همراهان عزیز قرار می دهیم تا با پخت آن در کنار خانواده تان لذت ببرید. آش گوشواره به قول خراسانی های عزیز و دوست داشتنی دیشوره از آشهای سنتی و خاص خراسان شمالی است. این آش بسیار خوشمزه و متفاوت از سایر آشها پخته می شود. البته این آش در مناطق آذربایجان هم پخته می شود و به جوشواره نامیده می شود.

مواد لازم برای خمیر آش گوشواره آذربایجان
تخم مرغ 1 عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
آب یک دوم پیمانه
آرد 3 پیمانه
برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی)
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
زرد چوبه مقداری
نمک و فلفل به میزان لازمآش گوشواره
مواد لازم برای آش گوشواره
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
آب 4 لیوان
نخود 1 پیمانه
جعفری و گشنیز برای تزیین
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
سرکه یک چهارم پیمانه
پیاز نگینی 1 عدد

طرزتهیه خمیر
تخم مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن بیفزایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید.

طرز تهیه مواد میانی

گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت کوفته ریزه هایی به اندازه یک فندقدرست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می توان به گوشت زردچوبهنیز اضافه کرد.

طرز تهیه گوشواره

خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آنرا به قطر 2 میلی متر باز کنید. با چاقو مربع های 2 در 2 سانتی ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید.
طرز تهیه آش گوشواره
رب گوجه فرنگی، پیاز، کره و نعنا خشک را تفت می دهیم و آب اضافه می کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می کشیم روی آنرا با جعفری تزیین می کنیم. (مدت پخت نیم ساعت)

آش گوشواره خراسانی ها

آش گوشواره خراسانی ها

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان