به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، رستورانهای مجلل و به اصطلاح عامیانه «لاکچری»، همه غذاهایی دارند که با شنیدن نام آنها وسوسه به خوردن میشویم و گران قیمتتر از بقیه غذاها هستند. زمانی که آنها را سفارش میدهیم و خوشحال از اینکه باید دلی از عزا دربیاوریم منتظر میمانیم، ناگهان از دیدن غذای آورده شده غبطه میخوریم زیرا به نظر میرسد که پول خود را هدر دادهایم.
یک سرآشپز حرفهای با استفاده از مواد اولیهای جزئی مانند چیپس، بیسکوئیت و پاستیل بی کیفیت این غذاهای گران لاکچری را مسخره کرده است.