مواد لازم
- کره (کمی نرم شده) 2/3 فنجان
- روغن صاف قنادی2/3 فنجان
- شکر1.5 فنجان
- تخم مرغ2 عدد
- عصاره بادام2 قاشق چای خوری
- آرد شیرینی پزی2/3/4 فنجان
- آرد همه کاره1 فنجان
- نشاسته ذرت1 قاشق سوپ خوری
- بیکینگ پودر2 قاشق چای خوری
- نمک1/2 قاشق چای خوری
- پودر تزئینی (یا شکر توربینادو)به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
2-در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند
3-خمیر را 30 دقیقه در یخچال خنک کنید.
4 -فر را با دمای 350 درجه فارنهایت(174 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
5- خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید.
6 -شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. 8 تا 10 دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.