ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه شیرینی نرم شکری بادامی

این شیرینی های نرم و خوشمزه، دسر مورد علاقه بچه هاست.

وب سایت سرآشپز پاپیون:  این شیرینی های نرم و خوشمزه، دسر مورد علاقه بچه هاست. 
 
مواد لازم
 
  • کره (کمی نرم شده) 2/3 فنجان
  • روغن صاف قنادی2/3 فنجان
  • شکر1.5 فنجان
  • تخم مرغ2 عدد
  • عصاره بادام2 قاشق چای خوری
  • آرد شیرینی پزی2/3/4 فنجان
  • آرد همه کاره1 فنجان
  • نشاسته ذرت1 قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر2 قاشق چای خوری
  • نمک1/2 قاشق چای خوری
  • پودر تزئینی (یا شکر توربینادو)به مقدار لازم
 
 شیرینی نرم شکری بادامی
 
طرز تهیه:

1- در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
 
2-در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند
 
3-خمیر را 30 دقیقه در یخچال خنک کنید.
 
4 -فر را با دمای 350 درجه فارنهایت(174 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
 
5- خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید.
 
6 -شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. 8 تا 10 دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان