ماهان شبکه ایرانیان

املت تگزاسی مکزیکی یک شام فوری

برای تهیه املت، سوسیس‌ها را خرد و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در تابه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. روی آن‌ها پودر زیره سبز، فلفل قرمز و پاپریکا بپاشید.

سرویس سبک زندگی فردا:  دستور این املت خوشمزه را به نقل از فوت و فن بخوانید...

زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 60 دقیقه
تعداد: 4 نفر

املت تگزاسی-مکزیکی


مواد لازم سس

450 گرم فیسالیس، چهارقاچ شده
یک عدد پیاز متوسط، چهارقاچ شده
یک عدد فلفل چیلی، نصف شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
یک دسته گشنیز تازه، خرد شده


مواد لازم املت

6 عدد سوسیس کوکتل دودی
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
کمی فلفل قرمز و پاپریکا
یک پیمانه مخلوط لوبیا‌های مختلف
نمک و فلفل سیاه
یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز، خرد شده
8 عدد تخم مرغ درشت، همزده
یک قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه پنیر سفید رنده شده
خامه ترش برای تزئین


طرز تهیه

1- برای تهیه سس، فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. فیسالیس ها، پیاز، فلفل چیلی و روغن زیتون را کف سینی بریزید و با نمک و فلفل آن‌ها را مزه دار کنید. آن‌ها را حدود 45 دقیقه در فر بپزید تا برشته و طلایی شوند. از فر خارج کنید، پس از سرد شدن، به همراه گشنیز، کمی نمک و کمی آب در غذاساز بریزید تا پوره شوند.

2- برای تهیه املت، سوسیس‌ها را خرد و به مدت 4 تا 5 دقیقه در تابه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. روی آن‌ها پودر زیره سبز، فلفل قرمز و پاپریکا بپاشید. سپس لوبیا‌های پخته شده را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و فلفل دلمه‌ای ریز شده را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت بدهید. سپس، شعله را خاموش و مواد را داخل کاسه بریزید.

3- در یک کاسه دیگر، شیر و تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید. داخل یک تابه دیگر نصف قاشق غذاخوری کره بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. نیمی از مخلوط تخم مرغ را بریزید تا پخته شود. نیمی از مخلوط لوبیا، سوسیس و پنیر را وسط آن بریزید و از دو طرف تا کنید تا شبیه لقمه شود. بوریتو را برگردانید و سمت باز آن را یک دقیقه سرخ کنید. همین کار را با باقی مواد تکرار کنید.

4- در آخر، املت‌ها را با خامه ترش و گوجه فرنگی تزئین و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان