سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن حداقل 24 ساعت پیش از پخت این غذا، فیلههای گوساله را نمک بزنید و بدون روکش، آن را یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان خوابیدن در مواد: 24 ساعت
زمان پخت: 70 دقیقه
مواد لازم
3 کیلوگرم فیله گوساله
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون
1 ٫ 5 پیمانه خردههای نان تست
دو قاشق غذاخوری کره آب شده
3 ٫ 5 قاشق غذاخوری سس خردل
¼ پیمانه پیازچه ریز شده
نصف پیمانه سرکه سفید
1 ٫ 5 پیمانه آب گوشت
نصف یک عدد لیموترش
دو قاشق غذاخوری جعفری ریزشده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- فیله را داخل سینی فر بگذارید و در صورت نیاز آن را برش دهید. روی گوشت فلفل سیاه تازه آسیاب کنید. سپس کف سینی روغن بریزید سپس گوشت را داخل فر بگذارید تا کاملا مغرپخت و طلایی شود.
3- خردههای نان را با کره مخلوط کنید. نمک و فلفل و نیمی از جعفری را بریزید و با هم مخلوط کنید. هنگامی که گوشتِ پخته شده خنک شد، سس خردل را روی آن بریزید و به همه جای گوشت بمالید. سپس سه طرف گوشت را در مخلوط خردههای نان بغلتانید.
4- در یک تابه بزرگ، پیازچه را کمی تفت دهید تا فقط سبک شوند. سپس سرکه را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا میزان آن به یک قاشق غذاخوری کاهش بیابد. آب گوشت و باقی مانده خردل را اضافه و حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود.
5- گوشت را دوباره داخل فر بگذارید و 25 تا 30 دقیقه بپزید.
6- جعفری را به سس اضافه کنید. کمی آب لیموترش در آن بچکانید. سس را کف ظرفی که میخواهید سرو کنید بریزید و گوشت را روی آن بگذارید و گرم سرو کنید.