ماهان شبکه ایرانیان

نگاهی به زندگی در اندونزی

نگاهی به زندگی در اندونزی

پلیسی در حال هشدار به ساکنین منازل غیرقانونی در روستای لوآر باتانگ اندونزی، قبل از انجام عملیات تخریب توسط ماشین‌آلات تخریب ساختمان.


تعدادی از افراد نیروی پلیس اندونزی قبل از تخریب ساختمان‌های غیر‌قانونی  با در دست داشتن سپر محافظ، مشغول قدم زدن در روستا هستند.


تعدادی از ساکنین روستا در مقابل پلیس دولتی ایستاده‌اند.


ساکنان روستای لوآر باتانگ که در ‌پی اخراج از منازلشان توسط دولت در حال جا‌به‌جا کردن اسباب ‌و ‌اثاثیه خود هستند.


مردی در‌حالی ‌که دخترش را به دوش گرفته، از نزدیکی محل تخریب ساختمان‌های غیر‌قانونی عبور می‌کند.


کشاورزان در حال کاشت برنج در شهر کارانگانیار.


تجمع عده‌ای از ماهیگیران بر روی زمین‌های احیاء شده در تظاهرات علیه اصلاح اراضی در خلیج جاکارتا.


استقرار نیروهای امنیتی در اراضی اصلاح شده به ‌دلیل تظاهرات عده‌ای از ماهیگیران علیه اصلاح اراضی در خلیج جاکارتا.


یک دستفروش خیابانی در ساعتی شلوغ در خیابانی مهم در جاکارتا چرخ دستی خود را به جلو هدایت می‌کند.


کارگری در حال بار‌ زدن محموله‌ دانه‌های کاکائو بر روی کشتی‌ای به مقصد جزیره‌ کلامانتای.


عده‌ای از کارگران کیسه‌های سیمان را بر روی کشتی‌ای به مقصد جزیره کالامانتای بارگیری می‌کنند.


کارگری در بندر سوندا کلاپای جاکارتا در زیر یک جرثقیل مشغول نوشیدن قهوه است.


کارگری بندر سوندا کلاپای جاکارتا در کنار کانتینر‌ها مشغول نوشیدن چای است.


فروشنده‌ سوپرمارکتی در جاکارتا که مشغول پیشنهاد نمونه‌‌‌ مواد غذایی موجود در فروشگاه به مشتری‌‌ها است.


زنی در حال خرید هویج از سوپرمارکتی در جاکارتا است.


یک دستفروش در حال فروش ظروف سفالی و لوازم منزل به مسافرین قطارهای عبوری در جاکارتا.


رانندگان وسایل نقلیه عمومی که زیر یک پل رو گذر در حال ساخت مشغول صحبت با یکدیگر و منتظر مسافر هستند.


زنی در حال عبور از عرض خیابانی از زیر یک پل رو گذر در حال ساخت در جاکارتا است.


رانندگان وسایل نقلیه عمومی روی بلوکی سیمانی‌ در پایین پل رو گذری در حال ساخت نشسته‌اند و مشغول صحبت هستند.


فروشنده‌ دوره‌گردی که با چرخ دستی خود در حال عبور از زیر پل رو‌گذر در حال ساخت است.


متصدی باجه‌ای که در بانک مرکزی اندونزی مشغول شمارش اسکناس‌های روپیه است.


دستفروشی که مشغول حمل تنقلات خود برای فروش در خیابان‌های شهر جاکارتا است.


یک کارمند زن در جایگاه سوخت اندونزی در روز جشن سالانه‌ کارتینی در حالی که لباس سنتی به نام کبایا را پوشیده است، مشغول پر کردن باک یک خودرو است. کارتینی یک قهرمان ملی و برجسته اندونزی اهل جاوه است. وی همچنین در زمینه تخصیص حق تحصیل دختران و حقوق زنان در اندونزی پیشگام بود. روز کارتینی جشنی است که هر‌سال در روز تولد او یعنی 21 آوریل برگزار می‌شود.


یک فروشنده‌ اندونزیایی که در‌ انتظار مشتری در داخل مغازه‌اش مشغول نوشیدن آب است. با توجه به آمار بانک مرکزی اندونزی، نرخ تورم این کشور در‌‌ مقایسه با سایر اعضای همبستگی ملل جنوب شرقی آسیا نسبتاً بالا است.


تصویری از مهاجرین روهینگیایی در حال تماشای تلویزیون در داخل پناهگاه‌های موقت بایون در استان آچه اندونزی. صدها روهینگیایی همچنان یک سال بعد از رها شدنشان در اقیانوس توسط قاچاقچیان در بازداشتگاه‌های تایلند و مالزی و اردوگاه‌های پناهندگان اندونزی محبوس هستند.


زنان اندونزیایی‌ که در حال خشک کردن ماهی‌ در شهر تانگرانگ هستند.


یک زن اندونزیایی‌ که مشغول خشک کردن ماهی‌ در شهر تانگرانگ استان بانتن است.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان