ماهان شبکه ایرانیان

دندان مصنوعی وخطر سوءتغذیه

محققان دانشگاه کالج کینگ لندن دریافتند استفاده از دندان‌های مصنوعی موجب می‌شود کاربر به دلیل دشواری جویدن غذاهای سالم، از خوردن آن‌ها منصرف شود و به همین علت در معرض سوءتغذیه قرار گیرد

محققان دانشگاه کالج کینگ لندن دریافتند استفاده از دندان‌های مصنوعی موجب می‌شود کاربر به دلیل دشواری جویدن غذاهای سالم، از خوردن آن‌ها منصرف شود و به همین علت در معرض سوءتغذیه قرار گیرد.


به گزارش به نقل از ایرنا ، بر اساس این تحقیقات افرادی که برخی از دندان‌های خود را از دست داده‌اند نیز به دلیل دشواری جویدن غذا دچار مشکل مشابهی می شوند.


به گزارش تلگراف،در این تحقیقات وضعیت سلامت بیش از 1800 داوطلب با میانگین سنی 62 سال مورد بررسی قرار گرفت. این افراد در سه گروه دسته‌بندی شدند. گروه اول حداقل 20 دندان داشتند. گروه دوم کمتر از 20 دندان داشتند و از دندان مصنوعی استفاده می‌کردند. گروه سوم کمتر از 20 دندان داشتند و از دندان مصنوعی استفاده نمی‌کردند.


در این تحقیقات معلوم شد میزان مواد مغذی مصرفی گروه دوم و سوم در مقایسه با میزان روزانه موردنیاز بدن بسیار کمتر است. احتمال ضعف این افراد 32 درصد بیشتر و احتمال سوء‌تغذیه آن‌ها 20 درصد بیشتر از سایرین بود.


استفاده از دندان مصنوعی و از دست دادن دندان‌ها موجب ضعف عضلات فک و صورت می‌شود و افراد را در معرض خطر افتادن یا شکستن دندان‌ها قرار می‌دهد.
افرادی که از دندان مصنوعی استفاده می‌کنند یا دندان‌های خود را از دست داده‌اند، در جویدن سبزیجات و میوه های دارای فیبر، آجیل و گوشت دچار مشکل می‌شوند و اغلب از خوردن این مواد صرف‌نظر می‌کنند؛ در حالی که بخش عمده‌ای از مواد مغذی موردنیاز بدن از همین مواد خوراکی تامین می‌شود.


با وجود این که دندان‌های مصنوعی امکان جویدن را فراهم می‌کنند، قدرت آن‌ها در گاز گرفتن بسیار کمتر از دندان‌های واقعی است و همین امر خوردن برخی از غذاها را دشوار می‌کند.


گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Geriatrics & Gerontology International منتشر شده است.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان