ماهان شبکه ایرانیان

دستورپخت پن‌کیک سبک و پُف‌دار

شاید پن‌کیک‌های سنتی طلایی قهوه‌ای باشند، با لبه‌های ترد و بافت پف‌دار، اما وقتی از نزدیک آنها را بررسی کنید، تفاوت خاصی با نان‌های حجیم ندارند. آشنایی با دانش پخت پن‌کیک به شما کمک می‌کند صبحانه‌ای طبق میل خود داشته باشید.

شاید پن‌کیک‌های سنتی طلایی قهوه‌ای باشند، با لبه‌های ترد و بافت پف‌دار، اما وقتی از نزدیک آنها را بررسی کنید، تفاوت خاصی با نان‌های حجیم ندارند. آشنایی با دانش پخت پن‌کیک به شما کمک می‌کند صبحانه‌ای طبق میل خود داشته باشید.

پن‌کیک‌هایی که در اینجا آموزش می‌دهیم به روش سنتی پخته می‌شوند، با طعم کره و بافت پف‌دار و لبه‌های تُرد. اما این دو نکته را از یاد نبرید:
هم‌زدن سفیده تخم‌مرغ قبل از افزودن سایر مواد مرطوب، به پن‌کیک‌ها حجم بیشتری می‌دهد. نسبت مناسب پودر خمیرمایه و جوش شیرین، به پن‌کیک‌های شما بافت نرم و رنگ طلایی تیره می‌دهند.

مواد لازم

ترکیب اولیه مواد خشک پن‌کیک:

  • 2 پیمانه آرد 
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر خمیرمایه (مخمر)
  • نصف قاشق چای‌خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر

برای هر وعده پخت پن‌کیک:

  • 2 تخم‌مرغ بزرگ، زرده از سفیده جدا
  • 1.5 پیمانه باترمیلک
  • 1 پیمانه خامه ترش
  • 4 قاشق غذاخوری کره آب شده، و مقداری برای سِرو غذا
  • شیره افرا 

طرز تهیه

1. «آرد، پودر خمیرمایه (مخمر)، جوش شیرین، نمک و شکر» را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و هم بزنید تا یک‌دست شوند. مخلوط را به یک ظرف محفوظ از هوا منتقل کنید و خیال‌تان راحت باشد؛ تا 3 ماه می‌شود آن را در این وضعیت نگه داشت.

پن‌کیک پُف‌دار

2. برای هر وعده پن‌کیک، مخلوط بالا را در یک کاسه بزرگ بریزید. در یک کاسه متوسط تمیز، زرده تخم‌مرغ‌ها را با باترمیلک و خامه ترش هم بزنید تا یک‌دست شوند و در همین حین به آرامی کره آب شده را داخل آن بریزید. با دقت سفیده تخم مرغ را به کمک یک کفگیر لاستیکی با آنها مخلوط کنید و مایع حاصل را روی پودر (بند 1) بریزید و به هم بزنید. این ترکیب جدید گلوله گلوله می‌شود. 

3. یک ماهیتابه نچسب سنگین روی اجاق بگذارید و برای 5 دقیقه روی حرارت متوسط گرما دهید. مقدار اندکی روغن یا کره کف ماهیتابه بریزید و پخش کنید طوری که به چشم نیاید. سپس یک چهارم پیمانه از مایع آماده پن‌کیک بردارید و کف ماهیتابه بریزید. باید حدود 2 دقیقه به آن گرما دهید طوری که حباب‌هایی رویش پدیدار گردد و زیرش هم طلایی تیره شود.

پن‌کیک پُف‌دار

4. با دقت پن‌کیک را برگردانید و روی دیگرش را بپزید، و سپس سراغ بقیه مایع پنکیک شوید. بعد از تکمیل کار، بی درنگ آنها را داخل بشقاب بکشید و میل کنید. برای سِرو بهتر می‌توانید روی آنها شربت افرا بریزید و اگر آن را نیافتید، از عسل استفاده کنید.

پن‌کیک پُف‌دار

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان