«دیوید اف دنجز»، مدیر بخش تجربی و روانپزشکی و رئیس بخش خواب و کورنوبیولوژی دانشگاه پنسیلوانیا در این خصوص گفت که بزرگسالان در صورتی که زمان خواب تنظیم شده و مناسبی داشته باشند، حدود 500 کالری اضافی مصرف میکنند. این میزان مصرف بیشتر کالری فشار عصبی در افرادی که خواب محدودی دارند را کاهش میدهد.»
در بررسی صورت گرفته، به 44 نفر بین سنین 21 تا 50 سال، اجازه داده شد به مدت سه روز غذا و نوشیدنی به هر میزان که بخواهند در طول روز مصرف کنند و فقط چهار ساعت در شب بخوابند. در شب چهارم، 20 نفر از این افراد اجازه داده شد تا به خوردن و آشامیدن نامحدود ادامه دهند و 24 نفر دیگر از ساعت 10 شب تا ساعت 4 بامداد که زمان خواب بود، فقط میتوانستند آب بخورند.
در ساعت 2 بامداد هر شب افراد مورد آزمایش حافظهی کاری، مهارت شناختی، خواب آلودگی، سطح استرس و خلق و خوی قرار میگرفتند.در شب چهارم، آزمایشها نشان داد که افرادی که در طول شب فقط آب مصرف کرده بودند، خطای دقت و زمانهای واکنش بیشتری نسبت به افراد گروه دیگر دارند.
علاوه بر این این آزمایش نشان داد افرادی که در آخر شب غذا و نوشیدنی میخوردند، زمان واکنش کندتر و قدرت تمرکز کمتری نسبت به سه شب اول داشتند. افرادی که فقط آب مصرف کرده بودند این کاهش عملکرد را نداشتند.
تا کنون مطالعات زیادی در خصوص مزایای سلامت جسمی و روانی در خواب شبانه سالم انجام شده است. بر طبق آمار منتشر شده از سوی مراکز پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا، حدود 50 تا 70 میلیون بزرگسال در آمریکا از خواب ناکافی و اختلالات بیداری رنج میبرند.
این تحقیق به سایر مطالعات در مورد ارتباط بین خوردن و بی خوابی کمک میکند.
محققان در سال 2013 نیز دریافتند افرادی با کم خوابیهای مزمن، به علت مصرف کالری در ساعات آخر شب بیشتر مستعد افزایش وزن هستند.
نتایج این تحقیقات در بیست و نهمین نشست سالیانه خواب سال 2015 ارائه شد.