ماهان شبکه ایرانیان

دستورپخت پن‌کیک گوشت و ذرت با پنیر چدار و هالوپینو

بسیاری آدم‌ها علاقه‌ای به پن‌کیک‌های ساده و شیرین امریکایی ندارند. اما چه کسی گفته که این پنکیک‌ها حتما باید شیری و ساده باشند؟ چرا نباید آنها را پر از موادی مثل فلفل، ذرت، پیازچه، بیکن، و چیزهای دیگری کرد؟ پنکیک‌هایی که اینجا دستورپخت‌شان را می‌خوانید، دقیقا همین‌طور هستند. همراه با پنیر چدار و مقادیر زیادی مواد هیجان‌انگیز دیگر.

دستورپخت پن‌کیک گوشت و ذرت با پنیر چدار و هالوپینو

بسیاری آدم‌ها علاقه‌ای به پن‌کیک‌های ساده و شیرین امریکایی ندارند. اما چه کسی گفته که این پنکیک‌ها حتما باید شیری و ساده باشند؟ چرا نباید آنها را پر از موادی مثل فلفل، ذرت، پیازچه، بیکن، و چیزهای دیگری کرد؟ پنکیک‌هایی که اینجا دستورپخت‌شان را می‌خوانید، دقیقا همین‌طور هستند. همراه با پنیر چدار و مقادیر زیادی مواد هیجان‌انگیز دیگر.

مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 120 گرم بیکن، ریز شده به شکل مکعب
  • 1.5 پیمانه دانه ذرت (تقریبا 2 ذرت)
  • 1 تا 2 هالوپینو پاک شده و ریز شده
  • 8 عدد پیازچه، باریک برش خورده
  • نمک و فلفل سیاه تازه
  • 1 پیمانه آرد ذرت
  • 1 پیمانه آرد گندم
  • 2 قاشق چای‌خوری پودر خمیرمایه (مخمر)
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری جوش شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری عسل، و مقداری بیشتری برای سرو
  • 2 تخم‌مرغ
  • 300 گرم باترمیلک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن سبزی، و مقداری بیشتری برای پخت
  • 120 گرم پنیر چدار، برش خورده به شکل مکعب‌مربع‌های 1 سانتی‌متری

طرز تهیه

1. کره، بیکن و یک قاشق غذاخوری آب را در تابه‌ای بزرگ روی شعله متوسط قرار دهید. بپزید و تکان دهید، تا زمانی که آب تبخیر شود و بیکن شروع کند به ترد و تیره شدن. حدود 5 دقیقه بعد ذرت را اضافه کنید، دما را بالا ببرید، و بپزید و تکان دهید تا زمانی که مواد نرم و پخته شوند، این نیز حدود 2 دقیقه طول می‌کشد. حالا هالوپینو و نیمی از پیازچه‌ها را اضافه کنید، بپزید و تکان دهید تا عطر آنها به مشام برسد، حدود 1 دقیقه. دست آخر به آنها نمک و فلفل بزنید و به یک بشقاب منتقل کنید تا کمی خنک شوند.

پن‌کیک گوشت و ذرت

2. «آرد ذرت، آرد گندم، 1 قاشق چای‌خوری نمک، پودر خمیرمایه، جوش شیرین، عسل، تخم‌مرغ‌ها، باترمیلک، 2 قاشق غذاخوری روغن، نیمی از مخلوط بیکن و ذرت، و نیمی از پیازچه‌های باقی‌مانده» را در یک کاسه بزرگ بریزید و تکان دهید و هم بزنید تا چیزی از مواد خشک باقی نماند و سپس مکعب‌های پنیر را داخل آن بریزید.

پن‌کیک گوشت و ذرت

3. تابه‌ای بزرگ را برای 5 دقیقه روی شعله متوسط بگذارید تا گرم شود. مقداری روغن روی سطح آن بریزید و پخش کنید. سپس بین یک چهارم تا نصف پیمانه ماده پنکیک را بردارید و به شکل یک دایره روی تابه بریزید. از باقی مانده سطح تابه برای تهیه بقیه پنکیک‌ها استفاده کنید.

پن‌کیک گوشت و ذرت

سپس روی هر پنکیک یک قاشق غذاخوری از مخلوط بیکن و ذرت پخش کنید.

پن‌کیک گوشت و ذرت

4. به پختن ادامه دهید تا زمانی که لبه‌های پنکیک شروع کند به خشک شدن و حباب‌هایی روی سطح آنها ایجاد شود، این حدود 2  دقیقه طول می‌کشد. با دقت پنکیک‌ها را برگردانید تا روی دیگرشان هم بپزد. می‌توانید آنها را به شلف داخل اجاق منتقل کنید تا گرم بمانند و بقیه پنکیک‌ها را بپزید، یا اینکه به سرعت آنها را سرو کنید تا بقیه آماده شوند. موقع سرو از عسل و مقداری پیازچه استفاده کنید.

پن‌کیک گوشت و ذرت

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی