خیلیها تُست فرانسوی دوست دارند. و وقتی نانش تخممرغی باشد و همراه با گوجه، بیکن، کاهو و پیازچه آماده شود طرفداران بیشتری هم پیدا میکند. این غذا را میتوان به عنوان صبحانه یا حتی ناهار میل کرد و آنقدر سبک است که فرقی ندارد قبل از آن غذای سنگین خورده باشید یا سبک. با صرف 25 دقیقه زمان میتوانید این تُست خوشمزه را برای 4 نفر تهیه کنید.
مواد لازم
- 4 تخممرغ، زده شده
- یک چهارم پیمانه شیر
- 8 برش نان تُست یا نان ایتالیایی
- 450 گرم بیکن بوقلمون
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 1 گوجه فرنگی بزرگ، نازک بُرش خورده
- 4 برگ کاهو
- 2 قاشق غذاخوری مایونز
- نمک و فلفل سیاه
- پیازچه خورد شده، برای روی غذا
طرز تهیه
1. تخممرغ و شیر را مخلوط کنید و هم بزنید، سپس چاشنی نمک و فلفل را بیفزایید. هر دو روی نانها را در مایع حاصل غرق کنید و در حالی که به آمادهسازی بقیه مواد میپردازید، بگذارید نانها در آن بمانند.
2. بیکن بوقلمون را در تابه روی شعله متوسط بپزید تا جایی که خشک و ترد شود، سپس روغن و چربی اضافه آن را با دستمال کاغذی بگیرید. تابه را هم خشک کنید تا برای پختن نانها آماده باشد.
3. نیمی از کره را در تابه روی شعله متوسط آب کنید. وقتی به مرحله حبابزدن رسید، نیمی از برشهای نان آغشته به مایع تخممرغ را به تابه منتقل کنید و بپزید تا رنگ آنها به قهوهای تغییر کند، این حدود 5 دقیقه طول میکشد. روی دیگرشان را هم به همین شکل سرخ کنید. سپس آنها را به یک شلف شبکهای داخل اجاق منتقل کنید تا گرم بمانند، و سری دوم نانها را بپزید.
4. نانها را در چهار بشقاب بچینید و روی هر کدام یک ورق کاهو، یک برش گوجه فرنگی، دو برش بیکن بوقلمون و یک قاشق مایونز بگذارید. هر کدام را با کمی نمک و فلفل چاشنی بزنید و رویشان پیازچه بریزید. سپس سِرو کنید.