وبسایت روزیاتو: برای تهیه ماکارون به آرد بادام نیاز دارید که در فروشگاه ها ارائه نمی شود. برای این منظور کافی است بادام سفید شده و بدون پوست را از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کرده و آن ها را خودتان در خانه آسیاب کنید.
مواد لازم:- 3 عدد سفیده تخم مرغ
- ¼ پیمانه شکر
- 1¼ پیمانه پودر قند
- ¾ پیمانه آرد بادام سفید
- ¼ پیمانه کوکی شکلاتی خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائوی تلخ
- نصف قاشق چایخوری رنگ غذای سیاه
- 2 پیمانه پودر قند
- 1 پیمانه کره نرم شده
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- نصف پیمانه خامه ی درون کوکی ها
1- فر را با دمای 140 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-در یک کاسه متوسط، سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا پف کنند.
3-به تدریح شکر را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
4-پودر قند، خرده های کوکی شکلاتی، آرد بادام و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید.
5-مخلوط بالا را به سفیده تخم مرغ بیفزایید و به آرامی هم بزنید و مراقب باشید پف تخم مرغ نخوابد.
6- پس از یکدست شدن همه مواد، رنگ غذا را بیفزایید و هم بزنید.
7-مخلوط را درون کیسه قنادی یا زیپ بگ بریزید.
8-کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
9-دایره های 1 سانتی متری از مواد را درون سینی با فاصله 2٫5 سانتی متری از هم بریزید.
10- سینی را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا سطح رویی ماکارون ها سفت شود.
11-در این فاصله، مواد میانی را درست کنید.
12-برای این منظور، کره، پودر قند، خامه میانی کوکی، وانیل و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
13-آن را درون زیپ بگ بریزید و کنار بگذارید.
14- ماکارون ها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
15- پس از پخت، 10 دقیقه به آن ها استراحت دهید. سپس روی هر ماکارون یک لایه خامه بریزید و دوباره یک لایه ماکارون دیگر قرار دهید.
16-ماکارون را باید در یخچال نگهداری کنید.