پیاز و گوشت کوبیده دو رفیق گرمابه و گلستان هستند. خیلیها آنها را در غذاساز مخلوط میکنند و سپس برگرش را میپزند اما در اینجا میخواهیم به روشی دیگر آنها را بپزیم و با پنیر چدار خوشمزه داخل نان برگر بگذاریم. اگر برگر آبدار و پیاز نیمسوز را میپسندید، حتما طعم این غذا زیر زبانتان خواهد ماند.
مواد لازم
- ربع قاشق چایخوری روغن کانولا
- 140 گرم گوشت گوساله تازه چرخ کرده، در دو بخش مساوی
- نمک و فلفل سیاه تازه
- 1 پیاز متوسط، باریک برش خورده
- 2 ورق پنیر چدار
- 2 نان همبرگر
- خردل، خیار شور، و دیگر ادویهجات در صورت تمایل
اینها برای دو برگر متوسط کافی هستند، در صورتی که تعداد افراد بیشتر است همه مواد را به تناسب بیشتر کنید.
طرز تهیه
1. روغن کانولا را در یک تابه بزرگ پخش کنید و روی شعله زیاد حرارت دهید تا اندکی دود کند. سپس دو مشت گوشت چرخکرده را در آن قرار دهید و با کفگیر فلزی یا کائوچویی نرم فشار دهید تا تبدیل به دو برگر گرد شوند. با نمک و فلفل خوب آنها را طعمدار کنید.
2. به سرعت پیازهای حلقه شده را روی برگرهای در حال پخت پخش کنید و آنها را فشار دهید تا با گوشت پیوسته شوند. بدون فشار اجازه دهید آنها بپزند و کاملا قهوهای شوند، بیش از 2 دقیقه طول نمیکشد.
3. با دقت برگرها را با یک کفگیر برگردانید و مطمئن شوید چیزی از آنها زیر باقی نماند. بگذارید پخت ادامه یابد تا پیازها که حالا در زیر قرار دارند نرم شوند، چیزی حدود 1 دقیقه. سپس پنیر را روی هر برگر بخوابانید و قسمت رویی نان برگر را هم روی آن بگذارید تا تمام بخارات گوشت و پیاز را به خود بگیرد.
4. وقتی نانهای رویی نرم هستند، وقتی انتقال آنها به بشقاب است. بنابراین بخش زیرین نانها را در بشقاب بگذارید، چاشنیهای لازم را روی آنها بچینید، و سپس با کفگیر برگرهای داغ را به روی نانها منتقل کنید. غذای شما به همین سادگی آماده سِرو است.
روال بالا را برای پختن برگرهای بیشتر تکرار کنید.