شناسه : ۶۶۰۴۴۲ - چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۵۱
در سال ۲۰۵۰ چه خواهیم خورد، و چه نخواهیم خورد؟
مطالعات جدیدی در the Lancet دانشگاه آکسفورد که شرایط جوی و کشاورزی آینده تا سال ۲۰۵۰ پیشبینی کرده و بر اساس این عداد و ارقام پیشبینی کرده که چه نوع مواد خوراکی را میتوانیم انتظار داشته باشیم که در جهان گرم آینده رشد دهیم
بعضی از چیزهایی که به خوردن آنها عادت داریم در مقدار محدود موجود خواهد بود، و این رژیم جدید ممکن است باعث 500000 مرگ بیشتر در سال شود.مطالعات جدیدی در the Lancet دانشگاه آکسفورد که شرایط جوی و کشاورزی آینده تا سال 2050 پیشبینی کرده و بر اساس این عداد و ارقام پیشبینی کرده که چه نوع مواد خوراکی را میتوانیم انتظار داشته باشیم که در جهان گرم آینده رشد دهیم. به طور کلی کالریهای کمتری برای هر فرد وجود خواهد داشت، اما چیز نگران کننده واقعی جاهایی ست که کالری را از دست خواهیم داد.
اندکی از از افت در تولید گوشت قرمز خواهد بود، اما بیشترین آن در میوهها و سبزیجات خواهد بود، که 4 درصد از چیزی که هم اکنون داریم کمتر میشود. و محققان میگویند که این رژیم غذایی اثرات سنگینی در جهان خواهد داشت، و بیماریهای مرتبط به وزن و رژیم غذایی نیم میلیون بیشتر آدم را خواهد کشت.
در دراز مدت، فاجعهای بهداشتی خواهد بود. برخلاف قحطی سنتی، بیشتر تلفات در کشورهای پردرآمد خواهد بود. خاصه چین، نصف مرگ و میر مرتبط به رژیم غذایی را از آن خود خواهد کرد، و ایالات متحده حدود 10000 مرگ و میر مرتبط به رژیم غذایی بیشتر در سال خواهد داشت.
کمی امید وجود دارد: با نگاه کردن به الگوهایی که در آن ما انتشار کربن خود را به میزان زیادی در سالهای آینده کاهش دادهایم، محققان بیان کردند که آنها توانستند کل مرگ و میر را بین 29 تا 71 درصد کاهش دهند (بسته به میزان کاهش انتشار کربن).
ما به سمت آیندهای داغتر و خشک در حال پیشروی هستیم، و سالهای اطراف آن تغییر، برای وقف دادن خود برای رشد مواد خوراکی در شرایط جوی جدید سخت خواهد بود.