بعضی غذاها آنقدر وسوسهانگیز هستند که رویای گیاهخواری را از سر آدم بیرون میکنند. این ساندویچ ایتالیایی از همین دسته است.
مواد لازم
- 8 نان باگت، به ضخامت حدود 7 میلیمتر
- 5 عدد فیله ماهی کولی، ریز ریز شده
- 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون، و مقداری بیشتر
- 340 گرم موزارلای تازه، ورقه ورقه
- 140 گرم قلب کنگر فرنگی، باریک ورقه شده
- 4 برش نازک مارتادلا (حدود 80 گرم)
- 4 قاشق چایخوری سس پستو
مواد لازم برای تهیه سس پستو
- 4 حبه سیر
- 2 پیمانه برگ ریحان ریز شده
- نصف پیمانه پنیر پارمسان
- نصف پیمانه گردو
- نصف پیمانه روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
این مواد برای تغذیه 4 نفر کافی هستند. در صورت لزوم میتوانید مواد بیشتری برای میهمانهای بیشتر تهیه کنید.
طرز تهیه
1. تهیه سس پستو: ریحان، گردو، سیر، و پنیر پارمسان را داخل همزن برقی بریزید، کمی بزنید و سپس روغن زیتون را آرام اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا یکنواخت شود. در آخر هم نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
2. یک تابه بزرگ را روی شعله متوسط قرار دهید، سپس 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون کف آن بریزید و حرارت دهید تا روان شود. اینجا باید نان را به تعداد ممکن در آن بچینید و سرخ کنید.
بعد از حدود 3 دقیقه که یک طرف آنها برشته شد، با اضافه کردن باقی روغن روی دیگرشان را هم برشته کنید. در صورتی که نانها روغن زیادی به خود میکشند، مقداری بیشتر روغن زیتون دم دست داشته باشید. نانهای آماده را به یک بشقاب یا تخته منتقل کنید و تابه را تمیز نمایید.
3. ماهیها را روی نانهای تست شده قرار دهید و رویشان به ترتیب موزارلا، سس پستو، و کنگر بگذارید.
در آخر یک ورقه مارتادلا روی مواد قبلی بگذارید.
4. سپس ساندویچها را با قرار دادن یک نان دیگر در بالا، ببندید و آنها را برای حدود 5 دقیقه در یک اجاق (یا تابه درب بسته) بگذارید تا همه محتویاتشان گرم شوند.
در صورت نیاز ساندویچها را برگردانید و بعد از مدت کافی آنها را بیرون آورید و داغ سرو کنید.