حتی اگر هرگز در فستیوال کبابپزی آفریقای جنوبی نبودهاید، میتوانید طعم آن را با تهیه این غذا بچشید. هر چند سبک سِرو آن کمی با غذای اصلی فرق دارد، ولی کباب خوب کبابی است که بشود آن را بین دو قطعه نان قرار داد و خورد. والسلام! نتیجه این خطرپذیری میشود: یک برگر آبدار همراه با پنیر چدار، چاشنی تند و سس چیمیچوری.
مواد لازم
برای تهیه سس چیمیچوری:
- 1 پیمانه جعفری، شسته شده و خشک شده
- 5 حبه سیر متوسط، بدون پوست
- 2 قاشق غذاخوری برگ پونه
- نیم پیمانه روغن زیتون
- ربع پیمانه سرکه قرمز
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ربع قاشق چایخوری فلفل دلمهای ریز شده
برای تهیه برگر:
- 680 گرم گوشت گردن یا شانه گوساله، چرخ و تبدیل به 4 برگر قطور شده باشند
- نمک و فلفل سیاه تازه
- 4 قطعه پنیر چدار هماندازه با برگرها و به ضخامت نصف آنها
- 8 برش نان حجیم (مربعی) که بعد از آغشته شدن به روغن زیتون، برشته شده باشند
- سس چیمیچوری
طرز تهیه
1. تهیه سس چیمیچوری: تمام مواد لازم برای تهیه سس را در دستگاه غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا قطعههای ریز و یکنواختی در مایع سس ایجاد شود. به همین سادگی سس شما آماده است. میتوانید آن را بیدرنگ استفاده کنید ولی بهتر است حداقل برای دو روز در محفظهای بسته داخل یخچال بماند. سعی کنید دمای آن در موقع مصرف با دمای محیط یکسان باشد.
2. با پشت یک کفگیر هر یک از نانهای زیر برگر را فشار دهید تا گودی ملایمی ایجاد شود و بعدا برگر راحت در آن قرار گیرد. سپس روی نانها مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید. روغن را در یک تابه نچسب روی شعله شدید قرار دهید تا زمانی که کمی دود کند. سپس شروع به پختن 4 برگر خام کنید. اینکه سفت شوند یا آبدار بمانند، انتخاب خود شما است. بعد از تمام شدن پخت آنها را به یک بشقاب انتقال دهید و 5 دقیقه کنار بگذارید.
3. همزمان با فرونشستن تب برگرها، ماهیتابه را با دستمال کاغذی تمیز کنید و دوباره آن را به دمای زیاد برگردانید. حالا وقت آب کردن پنیر است. 4 قطعه پنیر چدار نیمهنرم را به ماهیتابه منتقل کنید و 10 تا 15 ثانیه بپزید تا زمانی که زیر آنها به جوش و خروش آید. سپس با استفاده از یک کفگیر فلزی آنها را بلند کنید و برگردانید. به قدری بپزید که کل پنیر حالت آبشده و نرم پیدا کند. سپس آنها را به روی برگرها منتقل کنید و نمک بزنید.
4. هر یک از برگرها را به یکی از نانهای گودشده منتقل کنید طوری که پنیر بالا قرار بگیرد. روی آن سس چیمیچوری بریزید و نان دوم را روی همه اینها قرار دهید. غذا آماده سِرو است.