شاید در ابتدا ترکیب کدو سبز و بلوچیز (ترجیحا از نوع گرگونزولا) به نظر عجیب آید اما یک بشقاب مخصوص پاستا که از آن بخار بلند میشود و بوی بلوچیزی که در هوا پیچیده، بهشتی است. البته در اینجا استفاده متعادلی از بلوچیز خواهیم داشت اما همیشه یک بازیگر برجسته، برای نشان دادن خود به نقشهای طولانی نیاز ندارد.
مواد لازم
- 2 کدو سبز متوسط (حدود 250 گرم)
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 موسیر متوسط، ریز ریز شده
- 1 کرفس بزرگ، ریز ریز شده
- 1 حبه سیر، ورقه ورقه شده
- 250 گرم پاستا، ترجیحا پاپیونی
- نمک و فلفل سیاه تازه
- 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- 115 گرم پنیر بلوچیز (ترجیحا گرگونزولا)
- 2 قاشق غذاخوری جعفری، ریز ریز شده
- 2 شاخه ریحان، ریز شده
طرز تهیه
1. چهار لیتر آب در یک قابلمه بزرگ بریزید و نمک بزنید، سپس روی شعله بگذارید تا به نقطه جوش برسد.
2. کدوها را بشورید و دو سرشان را بگیرید، سپس آنها را با درشتترین رنده موجود، ریز کنید و کنار بگذارید.
3. در یک تابه بزرگ، روغن و کره را گرم کنید و موسیر و کرفس را روی شعله متوسط در آن تفت دهید و هم بزنید تا نرم و نیمه شفاف شوند. در اینجا سیر را به آنها اضافه کنید و برای 1 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. سپس کدو سبز را به تابه بیفزایید و تفت دهید تا جایی که نرم و پژمرده شود.
4. در این میان، بهتر است پاستا را در آب جوشان ریخته باشید و گاها هم بزنید تا بپزد.
5. سبزیجات پخته شده را با نمک و فلفل طعمدار کنید. وقتی پاستا تقریبا نرم و قابل جویدن شد، آب لیمو، ربع بیمانه آب پخت پاستا و پنیر را در تابه قرار داده و گرما دهید تا پنیر آب شود. جعفری و ریحان را به آن اضافه کنید و بگذارید این مخلوط برای یکی دو دقیقه قُل بخورد.
6. پاستا را آبکشی کنید، مقداری از آب پخت آن را برای احتیاط نگه دارید؛ سپس پاستا را به تابهای منتقل کنید که سس پنیری را در آن تهیه کردهاید و هم بزنید تا خوب آغشته شود. بگذارید برای 1 دقیقه دیگر بپزند، و اگر سس خیلی سفت به نظر میآید کمی از آب پخت پاستا را به آن اضافه کنید. با انتقال به یک کاسه متوسط، غذا آماده سِرو است.