ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه وافل بیکن، پنیر چدار و تره فرنگی

بسیاری از ما دستگاه‌های اسنک‌ساز در خانه داریم ولی استفاده‌ای جز درست کردن اسنک با نان تُست، کالباس و پنیر پیتزا از آنها نمی‌کنیم

بسیاری از ما دستگاه‌های اسنک‌ساز در خانه داریم ولی استفاده‌ای جز درست کردن اسنک با نان تُست، کالباس و پنیر پیتزا از آنها نمی‌کنیم. در حالی که می‌شود از آنها برای پختن وافل‌های متنوع و جالبی استفاده کرد. البته هر چیزی را نمی‌شود در دستگاه‌های وافل‌ساز یا اسنک‌ساز گذاشت و پخت. اما ما ایده‌های خوبی برای غذاهای خوشمزه از این دست داریم. برای مثال این یکی را نگاه کنید.

وافل بیکن و چدار

پنیری که از گوشه وافل‌ها بیرون زده و تردی لبه‌ها و نرمی وسط و رنگ و بافت آن اشتهاآور است، و نگذارید این رنگ شما را به اشتباه بیندازد؛ در پخت این وافل و بقیه وافل‌ها از هیچ نانی استفاده نمی‌شود. شما با داشتن یک اسنک‌پز یا وافل‌پز می‌توانید این وافل را برای تغذیه 6 تا 8 نفر ظرف مدت 30 دقیقه با مواد زیر تهیه کنید. 

مواد لازم

  • 2 پیمانه آرد (حدود 300 گرم)
  • نصف قاشق چای‌خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه (مخمر)
  • 1.5 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 3 تخم‌مرغ
  • 2 پیمانه باترمیلک
  • 2 قاشق غذاخوری کره آب‌شده
  • 180 گرم گوشت بوقلمون، پخته‌شده، خشک و ترد
  • 180 گرم پنیر چدار رنده شده
  • 6 پیازچه (تره فرنگی)، فقط بخش سفید و سبز روشن، برش خورده در قطعات نازک همراه با کمی بیشتر برای تزئین غذا
  • شربت افرا (انتخابی)

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ «آرد، جوش شیرین، پودر خمیر مایه، نمک و شکر» را مخلوط کنید و هم بزنید تا یک‌دست شوند. سپس در یک کاسه متوسط «تخم‌مرغ‌ها، باترمیلک و کره آب‌شده» را بریزید و هم بزنید. مایع حاصل را روی پودر مخلوط در کاسه بزرگتر بریزید و هم بزنید تا یک‌دست شود و هیچ بخش خشکی در آن باقی نماند. سپس «گوشت، پنیر و تره‌ها» را داخل آن بریزید.

نکته: اگر در مغازه باترمیلک نیافتید، روش تهیه آن آسان است. 1 پیمانه شیر را در کاسه‌ای بریزید و 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش یا سرکه سفید به آن اضافه نمایید و کمی مخلوط کنید اما تند هم نزنید. آن را برای 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید و بعد استفاده کنید. 

2. دستگاه اسنک‌ساز یا وافل‌ساز را گرم و طبق دستورالعمل استفاده، آماده کنید. آن را چرب کنید تا مخلوط وافل‌تان به بدنه‌اش نچسبد. برای هر وافل تقریبا یک پیمانه از مایع اولیه را بردارید و در منطقه پخت دستگاه قرار دهید. اگر دستگاه دما را نشان می‌دهد آن را روی 94 درجه سانتی‌گراد (200 درجه فارنهایت) قرار دهید و به مدت کافی بپزید، طوری که رنگ و تردی مناسب (شبیه عکس‌ها) پیدا کنند. این مدت بیش از 6 تا 8 دقیقه نخواهد بود، مگر اینکه با دمای کمتری پخت کنید.

وافل بیکن و چدار

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان