شاید شما هم طرفدار خرید ساندویچ سرد بیرون از منزل باشید. هم بیزحمت است و ارزان، هم تنوع دارد، و در آخر آدم تماشا میکند که چطور آقای ساندویچفروش با مهارتی شبیه اُریگامی، به سرعت ساندویچها را در کاغذ میپیچد و تحویل مشتری میدهد.
اما اگر بخواهیم در خانه ساندویچ بسازیم، که حتی از ساندویچهای بیرون هم ارزانتر خواهد بود، با چالش کاغذپیچی به روش صحیح روبرو میشویم. با روشهای ناصحیح معمولا یا دل و روده ساندویچ قبل از تغذیه به هم میریزد، یا مقدار زیادی چسب نواری مصرف میشود، و در آخر آن لذتی را که باید از خوردن لایههای مرتب غذا ببریم، نخواهیم برد.
بر کسی پوشیده نیست که غذای خوشمزه، باید زیبا هم به چشم آید تا بیشتر به دل بنشیند. برای همین در این مطلب به شما یاد خواهیم داد که چطور مثل یک حرفهای ساندویچتان را در کاغذ بپیچید. البته شاید با دیدن این همه نظم بگویید که ما دچار وسواس فکری-عملی هستیم. نه! فقط خیلی خوشسلیقهایم، به ما بپیوندید.
ساندویچهای تخت
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/23/0938010463.jpeg)
کاغذپیچیِ یک ساندویچ تخت زیاد با کادوپیچ کردن یک جعبه تفاوت ندارد، فقط نیازی به نوار چسب و روبان نیست. برای شروع یک برگه کاغذ مستطیلی (مخصوص پیچیدن ساندویچ) بر دارید و آن را از طول مقابل خود بگذارید. سپس ساندویچ را وسطش قرار دهید.
حالا لبههای بالایی و پایینی کاغذ را در وسط و بالای ساندویچ به هم برسانید طوری که کاغذ کشیده و شبیه یک هرم شود. لبهها را 2 سانتیمتر روی هم تا کنید و با ناخن تیز بکشید تا درگیر شوند. این تا زدنِ 2 سانتیمتری و ناخن کشیدن را به همین سبک ادامه دهید تا کاغذ کاملا تا-در-تا روی ساندویچ جمع شود. تعداد تا کردنها بستگی به اندازه ساندویچ و طول کاغذ دارد، دنبال عدد خاصی نگردید. فقط سعیتان این باشد که ساندویچ را له نکنید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/23/0938010776.jpeg)
حالا بالچههای چپ و راست کاغذ را باید جمع کرد. از یک طرف شروع کنید، با انگشتهایتان کاغذ را به وسط هول دهید تا مثلثی شود. بعد لبههای مثلث و ضلعی که لبه ساندویچ است را روی میز فشار دهید و ناخن بکشید تا حالتی ثابت به خود بگیرند و بلند نشوند. این حرکت را برای طرف دیگر هم انجام دهید. در آخر دو بالچهٔ تاخورده دارید که میتوانید به سمت زیر ساندویچ جمع کنید. دیگر کاری باقی نمیماند.
تا کردن و ناخن کشیدن، همراه با وزن ساندویچ باعث میشود بستهٔ کاغذی شما سالم و زیبا باقی بماند. اگر دوست داشتید، ساندویچ را از وسط برش بزنید ولی کاغذ زیرین را سالم بگذارید. سپس با همان شکل در فویل آلومینیومی بپیچید. اگر نه که به راحتی ساندویچ کاغذپیچ را در جعبه غذا یا کیفتان بگذارید و راهی کار یا دانشگاه یا مدرسه شوید.
اگر ساندویچ شما گرم است، میتوانید همین روش تا کردن را با ورقه آلومینیوم هم انجام دهید، البته در آن صورت هم توصیه میشود از کاغذ هم به عنوان لایهای میان غذا و آلومینیوم استفاده کنید چون غذای گرم ممکن است به آلومینیوم بچسبد و شکل بدی ایجاد کند.
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/23/0938020073.jpeg)
ساندویچهای کشیده
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/23/0938020370.jpeg)
حالا برویم به سراغ ساندویچهای استوانهای که شاید کمی سختتر باشد. برای استادی در ورقپیچی آنها باید حوصله داشته باشید و اندازه کاغذا را مناسب انتخاب کنید. یک قاعده سرانگشتی برایتان مینویسیم: ترجیحا طول کاغذ 1.5 برابر طول ساندویچ باشد.
شروع کار اینگونه است. کاغذ را از طول در مقابل خود بگذارید، درست مثل تکنیک ساندویچ تخت. اما در گام بعدی، ساندویچ را موازی قُطر آن و کمی نزدیک به یکی از گوشهها قرار دهید. سپس آن گوشه از کاغذ را بلند کنید و با عبور از روی ساندویچ به زیر آن ببرید. با انگشتهای خود آن را فشار دهید تا هوای ساندویچ کمی تخلیه شود و کاغذ آن را محکم در بر بگیرد. ساندویچ را به سمت گوشه مقابل بغلتانید، و در حالی که جلو میروید لبههای چپ و راست را به وسط تا کنید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/23/0938020666.jpeg)
وقتی ساندویچ کاملا در کاغذ لوله شد، با استفاده از یک تکه نوار چسب لبهٔ باز آن را بچسبانید و خیالتان راحت باشد که محتویات ساندویچ تا زمان مصرف ایمن شدهاند.
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/23/0938020963.jpeg)
به سلامتی، ساندویچ شما آماده یک سفر به محل کار یا تحصیل است!
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/23/0938030246.jpeg)