سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این غذا با برنج، میگو و شیر تهیه میشود به همین دلیل ما نام شیربرنج میگو را روی آن گذاشتهایم.
تعداد: 4 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
دو قاشق غذاخوری کره
یک دسته پیازچه خرد شده
دو ساقه کرفس ریز شده
یک عدد فلفل دلمهای سبز ریز شده
دو قاشق غذاخوری آرد کامل
یک قاشق چایخوری ادویه سوپ
دو پیمانه شیر کمچرب
نصف پیمانه برنج دانهبلند
1، ¼ پیمانه دانه ذرت
450 گرم میگوی متوسط
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1- کره را داخل تابه و روی حرارت ملایم آب کنید. قسمتهای سفید پیازچه، کرفس و فلفل دلمهای را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم و سبک شوند. آرد و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید. شیر، 6 پیمانه آب و برنج را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بماند تا برنج کاملا پخته و نرم شود.
2- در این مرحله، ذرتها را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر حرارت دهید. در آخر میگو را اضافه کنید و پس از سه دقیقه نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
3- شیربرنج را داخل کاسه بکشید و روی آن قسمتهای سبز پیازچه که خرد کردهاید بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 384
چربی: 11 گرم
کلسترول: 200 میلیگرم
کربوهیدرات: 41 گرم
فیبر: 3 گرم
پروتئین: 32 گرم
سدیم: 280 میلیگرم