دسر سیب و دارچین یک دسر رژیمی و کم کالری و مناسب برای نیمه دوم سال است. عطر دارچین همراه با مزه سیب، ترکیبی منحصر به فرد و خوشمزه می‌سازد. این دسر مقوی، کم کالری و البته آسان است و با مواد اولیه کم درست می‌شود.

مواد لازم

سیب 5 عدد

آب 1/4 پیمانه

پودر دارچین 2 قاشق چای‌خوری

شکر قهوه‌ای  2 قاشق غذاخوری

بستنی به مقدار دلخواه

طرز تهیه 

1-  ابتدا سیب‌ها را پوست بکنید، هر سیب را از وسط به دو قسمت کنید. هسته سیب را خارج کنید و سیب را به تکه‌های یک اندازه برش بزنید.

دسر رژیمی سیب و دارچین

2- برش‌های سیب را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آب، پودر دارچین و شکر را روی سیب‌ها بریزید و آن‌ها را کمی مخلوط کنید و حدود 20 دقیقه آن را با حرارت ملایم سیب‌ها را بپزید.

3- پس از 20 دقیقه حرارت را بیشتر کنید تا آب اضافی تبخیر شود. در این مدت 1 – 2 بار مواد را هم بزنید تا تمام قسمت ها یک‌دست بپزد.

4- پس از این که سیب پخته و کاملا خنک شد، آن را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

شما می‌توانید این دسر خوش عطر و طعم را همراه با مقداری بستنی یا سس کاراملی تزیین و سرو کنید.