ترشی پیاز همیشه چاشنی فوق العادهای در کنار بسیاری از غذاها مانند پاستا یا انواع ساندویچ بوده و هست. این نوع چاشنی طعم متفاوتی را در کنار غذای اصلی منتقل میکند. مقدار کمی از این نوع ترشی با طعمی نسبتاً شیرین و بافتی ترد و رنگی روشن و درخشان، مطمئناً طرفداران زیادی را به خود جلب خواهد کرد.
در این روش از تهیه ترشی پیاز تنها به ٣٠ دقیقه زمان نیاز است که طعمها با هم ترکیب و چاشنی آماده شود تا بتوانید آن را در کنار غذای اصلی سرو کنید. زمانی هم که ترشی آماده شد میتوان آن را برای چندین هفته در فریزر نگه داشت تا هر بار در کنار غذاهای مختلف از آن استفاده کرد.
موادی که به آنها نیاز خواهید داشت:
- پیاز قرمز کوچک
- یکدوم قاشق چایخوری نمک
- سهچهارم قاشق چایخوری شکر گرانولی
- سهچهارم پیمانه سرکه
مرحله اول: تمام وسایل و مواد مورد نیاز خود را آماده کنید
برای ترشی پیاز معمولاً پیاز قرمز بهترین انتخاب است اما انواع دیگر پیاز مانند پیازچه هم در این روش قابل استفاده خواهند بود. برای تهیه این نوع ترشی پیازهای کوچک با وزن تقریبی ١55 گرم مناسب خواهد بود. علاوه بر این، به یک آبکش و یک ظرف متوسط با درپوشی محکم و قالب ظرف اصلی نیاز خواهید داشت.
مرحله دوم: پیازها را به شکل هلالی برش بزنید
در ترشی پیاز معمولاً پیازها به شکل هلالی برش داده میشوند. زیرا به این ترتیب هنگام سرو کردن آن در کنار ساندویچ و سایر غذاها ظاهر بهتری خواهند داشت. اما با این حال بنا بر سلیقههای مختلف میتوان آنها را به صورت حلقهای یا حتی تکههای بزرگ برای انواع پاستا هم برش داد.
مرحله سوم: پیازهای برشخورده را با آب جوشیدهشده بشویید
مقدار ٣ پیمانه آب را بجوشانید. یک آبکش درون سینک بگذارید، سپس پیازها را اضافه کنید. آب در حال جوش را روی آنها بریزید. با این کار علاوه بر این که پیازها به خوبی شسته میشوند، از تندی پیازها نیز کاسته میشود.
مرحله چهارم: سایر مواد را با هم ترکیب کنید
سرکه، نمک و شکر را به ظرف اصلی درپوشدار اضافه کنید. ترکیبات را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و در آخر درپوش ظرف را محکم ببندید.
مرحله پنجم: ظرف را کنار بگذارید
اجازه دهید ترکیبات به مدت ٣٠ دقیقه با هم ادغام و طعم آنها باهم مخلوط شود. سپس ترشی پیاز شما آماده سرو کردن خواهد بود.