کیک یزدی یکی از کیک‌های اصیل و خوشمزه ایرانی است. شما با دستور زیر می‌توانید این کیک را کم‌تر از نیم ساعت در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد

آرد 1 و 1/2 پیمانه

پودر هل 1/3 قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری

شکر 2/3 پیمانه

ماست 1/2 پیمانه

روغن 2/3 پیمانه

گلاب 2 قاشق غذاخوری

پودر پسته یا کنجد به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- ابتدا درجه حرارت مایکرویو را روی حرارت 230 درجه تنظیم کنید. سپس کلید استارت را بزنید تا مایکرویو گرم شود.

2- تخم مرغ‌ها را داخل ظرفی بشکنید و 5 دقیقه با هم‌زن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس شکر را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید تا شکر حل شود و به حالت کرم در بیاید.

3- ماست، روغن و گلاب را به مایه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

4- پودر هل، آرد و بکینگ پودر را در ظرف دیگری مخلوط کنید، سپس روی مایه کیک کم کم الک کنید و با قاشق هم بزنید؛ در حدی که مواد ترکیب شوند.

5- داخل قالب سیلیکونی مخصوص مایکرویو قالب کاغذی کیک یزدی بگذارید؛ سپس 2/3 از مایه کیک بریزید و در نهایت روی آن پسته پودر شده یا کنجد بپاشید.

6- قالب را داخل مایکرویوی که گرم شده‌است به مدت 12 تا 13دقیقه قرار دهید تا روی کیک‌ها طلایی شود؛ باید توجه داشته باشید برای پخت کیک فضای مایکرویو باید داغ باشد تا کیک خوب پف کند.

6- کیک آماده را از مایکرویو در بیاورید و صبر کنید تا خنک شود؛ سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با چای در کنار عزیزان نوش جان کنید.