نوشیدنی زنجبیل، انتخاب مناسبی برای فصل سرد است، چرا که با افزایش سوخت وساز، حرارت بدن را به سرعت بالا می‌برد. این دمنوش علاوه بر خاصیت درمانی و لاغری، عطر و طعم دلپذیری دارد و راحت درست می‌شود.

مواد لازم برای یک قوری

زنجبیل تازه 1عدد

عسل 1 قاشق غذاخوری

لیموترش 1 عدد

برگ بو به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پوست زنجبیل را بتراشید، آن را حلقه حلقه و همراه با برگ بو به آب در حال جوش اضافه کنید.

2- پس از 15 تا 20 دقیقه که دم کشید، حلقه‌های زنجبیل و برگ بو را از قوری خارج کنید و به آن عسل و لیموترش بیفزایید.