شناسه : ۶۶۵۷۵۶ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۵۰
دمنوش زنجبیل
نوشیدنی زنجبیل، انتخاب مناسبی برای فصل سرد است، چرا که با افزایش سوخت وساز، حرارت بدن را به سرعت بالا میبرد. این دمنوش علاوه بر خاصیت درمانی و لاغری، عطر و طعم دلپذیری دارد و راحت درست میشود.
نوشیدنی زنجبیل، انتخاب مناسبی برای فصل سرد است، چرا که با افزایش سوخت وساز، حرارت بدن را به سرعت بالا میبرد. این دمنوش علاوه بر خاصیت درمانی و لاغری، عطر و طعم دلپذیری دارد و راحت درست میشود.
مواد لازم برای یک قوری
زنجبیل تازه 1عدد
عسل 1 قاشق غذاخوری
لیموترش 1 عدد
برگ بو به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پوست زنجبیل را بتراشید، آن را حلقه حلقه و همراه با برگ بو به آب در حال جوش اضافه کنید.
2- پس از 15 تا 20 دقیقه که دم کشید، حلقههای زنجبیل و برگ بو را از قوری خارج کنید و به آن عسل و لیموترش بیفزایید.