ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سس برای غذای ژاپنی

در رستوران‌های ژاپنی غذایی به سبک هیباچی بسیار مرسوم است که با یک سس خوشمزه و خاص سرو می‌شود. این سس در رستوران‌های ژاپنی سرو می‌شود اما تهیه‌ی آن در منزل نیز کار دشواری نیست

طرز تهیه سس برای غذای ژاپنی

در رستوران‌های ژاپنی غذایی به سبک هیباچی بسیار مرسوم است که با یک سس خوشمزه و خاص سرو می‌شود. این سس در رستوران‌های ژاپنی سرو می‌شود اما تهیه‌ی آن در منزل نیز کار دشواری نیست. این سس خامه‌ای، بسیار خوش طعم و فوق‌العاده است و پس از چشیدن آن حتما خودتان نیز به این را اعتراف خواهید کرد. اگر شما هم مایل هستید که طعم این سس خوشمزه را در منزل بچشید، در ادامه با ما همراه باشید.

زمان آماده سازی 6 تا 24 ساعت

مواد لازم برای تهیه سس

  • یک و یک چهارم  فنجان سس مایونز
  • یک چهارم فنجان آب 
  • 2 قاشق چایی خوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذا خوری کره‌ی آب شده
  • 1 قاشق چایی خوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایی خوری شکر
  • نصف قاشق چایی خوری پاپریکا
  • یک چهارم قاشق چایی خوری فلفل هندی
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب

طرز تهیه سس برای غذای ژاپنی (یا دریایی)

  • همه‌ی مواد را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا رب گوجه فرنگی در تمام آنها حل شود 
  • سس را به مدت 6-24 ساعت در یخچال قرار دهید 
  • سس را با غذای ژاپنی مورد علاقه‌تان سرو کنید و لذت ببرید

سرو سس ژاپنی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان