کلم بروکلی، منبع غنی ویتامین C، گلوتامین و اسیدهای آمینه است.
- زمان تهیه: 10 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک دسته بروکلی بزرگ
- نمک و فلفل سیاه
- 8 عدد تخم مرغ درشت
- 1/3 پیمانه پنیر ریکوتا
- ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- نان باگت برشته شده (اختیاری)
طرز تهیه
1- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کنید. بروکلی را به گلچه های کوچک تقسیم و آنها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب، ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را داخل تابه بریزید تا پخته و نرم شوند. در تابه را بگذارید اما به طور مرتب آن را هم بزنید. حدود 6 دقیقه برای پخت کافی است. سپس آنها را داخل کاسه بریزید.
2- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل تابه بریزید، تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ پخته و سفت شود. از روی حرارت بردارید و بروکلی و ریکوتا را به تخممرغ ها اضافه کنید. در آخر، پنیر پارمسان را روی آنها بپاشید و با نان باگت برشته شده سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 335
- چربی: 25 گرم
- کلسترول: 451 میلی گرم
- سدیم: 633 میلی گرم
- کربوهیدرات: 8 گرم
- فیبر: یک گرم
- پروتئین: 19 گرم