ماهان شبکه ایرانیان

گوشت قلقلی سوئدی

گوشت قلقلی را به شکل‌های مختلف تهیه و در انواع غذا همچون پاستا یا فسنجان از آن استفاده می‌کنند. این دستور نیز به سبک سوئدی است و با دو نوع گوشت گوسفند و گوساله به همراه خامه تهیه می‌شود.

گوشت قلقلی سوئدی

گوشت قلقلی را به شکل‌های مختلف تهیه و در انواع غذا همچون پاستا یا فسنجان از آن استفاده می‌کنند. این دستور نیز به سبک سوئدی است و با دو نوع گوشت گوسفند و گوساله به همراه خامه تهیه می‌شود. 

  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • تعداد: حدودا 30 گوشت قلقلی

مواد لازم

  • دو ورق نان تست سفید
  • ¼ پیمانه شیر
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 650 گرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط
  • دو عدد زرده تخم مرغ (درشت)
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ¼ قاشق چایخوری ادویه گوشت
  • ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
  • ¼ قاشق چایخوری آرد کامل
  • سه پیمانه آب گوشت
  • ¼ پیمانه خامه چرب

طرز تهیه

1- فر را با دمای 200 درجه فارنهایت روشن کنید.

2- نان را خرد کنید و شیر را روی آن بریزید و کنار بگذارید.

3- در یک تابه گود، یک قاشق غذاخوری کره بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک شود. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

4- در یک کاسه، نان، شیر، گوشت چرخ‌کرده، زرده تخم مرغ، نمک، ادویه، فلفل سیاه، جوز هندی و پیاز را حدود یک تا دو دقیقه با هم مخلوط کنید.  

5- گوشت‌ها را با دست به شکل قلقلی های کوچک شکل دهید.

6- آنها را داخل تابه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس داخل ظرف پیرکس بریزید و در فر گرم نگه دارید.

7- آرد را داخل تابه تفت دهید تا طلایی و بوی خامی آن گرفته شود. آب گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس آن را روی گوشت ها بریزد و یک دقیقه در فر بگذارید بماند و گرم سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان