ماهان شبکه ایرانیان

سوپ خامه‌ای بوقلمون

گوشت بوقلمون در هر ۳۰ گرم گوشت فقط یک گرم چربی دارد که برای افرادی که رژیم غذایی کم‏ چربی دارند بسیار مناسب است.

سوپ خامه‌ای بوقلمون

گوشت بوقلمون در هر 30 گرم گوشت فقط یک گرم چربی دارد که برای افرادی که رژیم غذایی کم‏ چربی دارند بسیار مناسب است.

  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 5 تا 9 ساعت

مواد لازم

  • 230 گرم سیب‌زمینی، نگینی خرد شده
  • 230 گرم قارچ، نگینی خرد شده
  • یک پیمانه پیاز خرد شده
  • یک پیمانه کرفس خرد شده (دو ساقه)
  • دو عدد سینه بوقلمون
  • 1230 گرم آب مرغ کم نمک
  • 1٫5 قاشق چایخوری آویشن خشک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 340 گرم شیر
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • نصف پیمانه پیازچه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری آب لیمو
  • گردو خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه

1- در آرام‌پز، سیب زمینی، قارچ، پیاز و کرفس را با هم مخلوط کنید. روی آنها گوشت بوقلمون را بگذارید و روی آنها آب مرغ، آویشن و فلفل بریزید.

2- در دستگاه را ببندید و حدود 5 تا 9 ساعت بگذارید آرام بپزد.

3- سپس گوشت بوقلمون را از قابلمه خارج کنید و با چنگال آن را ریش‌ریش کنید. دوباره آنها را به همراه شیر و نشاسته ذرت داخل قابلمه بریزید.

4- در آرام‌پز را ببندید و 45 تا 60 دقیقه دیگر بگذارید با سرعت پایین پخته شوند تا لبه های سوپ شروع کند به حباب تشکیل دادن. در این مرحله، پیازچه های خرد شده و آب لیمو را اضافه کنید.

5- در صورت تمایل می توانید روی آن گردوی خرد شده بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 188
  • چربی: 1 گرم
  • کلسترول: 39 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 18 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 487 میلی گرم
  • پتاسیم: 475 میلی گرم
  • کلسیم: 151 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان