تُست وانیلی نوعی صبحانه فرانسوی است که بسیار سریع آماده میشود.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 10 دقیقه
- زمان پخت: 4 دقیقه هر عدد
مواد لازم
- 4 عدد تخم مرغ، هم زده
- یک پیمانه شیر یا خامه سبک
- دو قاشق غذاخوری شکر
- دو قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق چایخوری وانیل
- ¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
- 8 عدد نان تست
- دو قاشق غذاخوری کره
- شیره افرا
- موز (اختیاری)
طرز تهیه
1- در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، شیر، وانیل، دارچین و جوزهندی را با هم مخلوط کنید. نان ها را داخل مخلوط تخم مرغ قرار دهید تا هر دو طرف آنها خیس شوند.
2- در تابه بزرگی یک قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم آب کنید. نان ها را 4 تا 6 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را با حلقه های موز و شیره افرا سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 472
- چربی: 20 گرم
- کلسترول: 149 میلی گرم
- چربی اشباع شده: 10 گرم
- کربوهیدرات: 62 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 421 میلی گرم
- پتاسیم: 247 میلی گرم
- کلسیم: 172 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم