ماهان شبکه ایرانیان

پنکک اِگ‌ناگ ادویه‌دار

اِگ‌ناگ به مخلوط زرده تخم مرغ و شیر گفته می شود و این پنکک این مواد را در خود دارد.

پنکک اِگ‌ناگ ادویه‌دار

اِگ‌ناگ به مخلوط زرده تخم مرغ و شیر گفته می شود و این پنکک این مواد را در خود دارد.

  • تعداد: 16 عدد پنکک
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 4 دقیقه

مواد لازم

  • دو پیمانه آرد کامل
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
  • دو عدد تخم مرغ همزده
  • دو پیمانه اِگ‌ناگ (مخلوط زرده تخم مرغ و شیر)
  • ¼ پیمانه روغن

طرز تهیه

1- در یک کاسه بزرگ، آرد و دیگر مواد خشک را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر نیز مواد باقی مانده را با هم مخلوط کنید. مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.

2- تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. با قلم مو کمی روغن کف آن بمالید. برای هر پنکک، ¼ پیمانه از مواد را داخل تابه بریزد. آن را تکان دهید تا همه سطح تابه را بپوشاند. هر طرف را دو دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.

ارزش غذایی

  • کالری: 140
  • چربی: 7 گرم
  • کلسترول: 45 میلی‌گرم
  • چربی اشباع شده: 2 گرم
  • کربوهیدرات: 16 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • سدیم: 167 میلی گرم
  • پتاسیم: 78 میلی گرم
  • کلسیم: 111 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان