اِگناگ به مخلوط زرده تخم مرغ و شیر گفته می شود و این پنکک این مواد را در خود دارد.
- تعداد: 16 عدد پنکک
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 4 دقیقه
مواد لازم
- دو پیمانه آرد کامل
- یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
- دو عدد تخم مرغ همزده
- دو پیمانه اِگناگ (مخلوط زرده تخم مرغ و شیر)
- ¼ پیمانه روغن
طرز تهیه
1- در یک کاسه بزرگ، آرد و دیگر مواد خشک را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر نیز مواد باقی مانده را با هم مخلوط کنید. مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
2- تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. با قلم مو کمی روغن کف آن بمالید. برای هر پنکک، ¼ پیمانه از مواد را داخل تابه بریزد. آن را تکان دهید تا همه سطح تابه را بپوشاند. هر طرف را دو دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.
ارزش غذایی
- کالری: 140
- چربی: 7 گرم
- کلسترول: 45 میلیگرم
- چربی اشباع شده: 2 گرم
- کربوهیدرات: 16 گرم
- فیبر: 4 گرم
- سدیم: 167 میلی گرم
- پتاسیم: 78 میلی گرم
- کلسیم: 111 میلی گرم