تابه مکزیکی

غذاهای مکزیکی اصولا تند و پر از لوبیا هستند این دستور نیز از این قاعده مستثنا نیست و بسیار سریع آماده می‌شود.

تابه مکزیکی

غذاهای مکزیکی اصولا تند و پر از لوبیا هستند این دستور نیز از این قاعده مستثنا نیست و بسیار سریع آماده می‌شود.

 

  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • 350 گرم سوسیس
  • دو پیمانه ذرت منجمد
  • کنسرو گوجه فرنگی (410 گرم)
  • یک پیمانه برنج خام
  • نصف پیمانه آب
  • دو قاشق چایخوری پودر چیلی
  • نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • یک قوطی کنسرو لوبیا (425 گرم)
  • ¾ پیمانه پنیر مکزیکی یا پنیر مونتری

طرز تهیه

1- سوسیس ها را خرد و آنها را حدود 10 تا 15 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید.

2- ذرت، گوجه فرنگی، برنج خام، آب، پودر چیلی و پودر زیره را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا بجوشد. سپس در تابه را بگذارید تا 5 دقیقه دیگر در حالت نیم جوش باقی بماند و برنج ها نرم شوند.

3- در این مرحله، لوبیا و سوسیس های پخته شده را اضافه کنید. روی آنها پنیر بپاشید. 3 دقیقه در تابه را بگذارید تا پنیرها آب شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 230
  • چربی: 27 گرم
  • کلسترول: 13 میلی‌گرم
  • چربی اشباع شده: 11 گرم
  • کربوهیدرات: 38 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • سدیم: 585 میلی گرم
  • کلسیم: 111 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر