غذاهای مکزیکی اصولا تند و پر از لوبیا هستند این دستور نیز از این قاعده مستثنا نیست و بسیار سریع آماده میشود.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- 350 گرم سوسیس
- دو پیمانه ذرت منجمد
- کنسرو گوجه فرنگی (410 گرم)
- یک پیمانه برنج خام
- نصف پیمانه آب
- دو قاشق چایخوری پودر چیلی
- نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- یک قوطی کنسرو لوبیا (425 گرم)
- ¾ پیمانه پنیر مکزیکی یا پنیر مونتری
طرز تهیه
1- سوسیس ها را خرد و آنها را حدود 10 تا 15 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید.
2- ذرت، گوجه فرنگی، برنج خام، آب، پودر چیلی و پودر زیره را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا بجوشد. سپس در تابه را بگذارید تا 5 دقیقه دیگر در حالت نیم جوش باقی بماند و برنج ها نرم شوند.
3- در این مرحله، لوبیا و سوسیس های پخته شده را اضافه کنید. روی آنها پنیر بپاشید. 3 دقیقه در تابه را بگذارید تا پنیرها آب شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 230
- چربی: 27 گرم
- کلسترول: 13 میلیگرم
- چربی اشباع شده: 11 گرم
- کربوهیدرات: 38 گرم
- فیبر: 5 گرم
- سدیم: 585 میلی گرم
- کلسیم: 111 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم