این میان وعده خوش طعم فرانسوی است و در آن به جای نان باگت، از نان تست برای تهیه هات داگ استفاده میشود.
- تعداد: نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 5 دقیقه (هر کدام)
مواد لازم
- 680 گرم سوسیس مرغ دودی
- یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- دو عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه شیر یا خامه سبک
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین
- 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
- 6 عدد هات داگ
- دو قاشق غذاخوری عسل
- شش ورق پنیر گودا
- نصف یک عدد فلفل قرمز متوسط
- یک تا دو قاشق غذاخوری کره
- شیره افرا
طرز تهیه
1- سوسیس مرغ را خرد کنید. در یک تابه بزرگ یک قاشق غذاخوری روغن را داغ کنید. سوسیس های مرغ را تفت دهید و کنار بگذارید.
2- سپس، در یک کاسه عمیق، تخم مرغ، شیر، وانیل، دارچین و جوزهندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3- داخل نان های تست عسل بمالید و با هات داگ از وسط نصف شده و گلابی پر کنید. ساندویچ را داخل مخلوط تخم مرغ فرو کنید و داخل تابه سرخ کنید تا دو طرف نان ها طلایی شود.
ارزش غذایی
- کالری: 551
- چربی: 23 گرم
- کلسترول: 159 میلی گرم
- کربوهیدرات: 63 گرم
- فیبر: 1 گرم
- سدیم: 734 میلی گرم
- پتاسیم: 206 میلی گرم
- کلسیم: 313 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم