میخواهیم به شما طرز تهیه یک پیشغذا یا مزهء فوری و راحت را آموزش دهیم که به لطف لوبیا، پیاز و فلفل و زنجفیل، پر از طعمهای دوستداشتنی است. کافیست همه چیز را آمادهء طبخ کنید و کمی قبل از سرو غذا لوبیاها را با بقیه چیزها در ماهیتابه قاطی کنید. این غذا تا گرم است باید خورده شود، فقط یادتان باشد لوبیا سبز را قبل از ریختن داخل ماهیتابه چند دقیقه بپزید. سبزیجاتی مثل بروکلی، گلکلم و بامیه هم به همین روش جایگزین خوبی برای لوبیا سبز هستند.
مواد لازم برای تهیه پیش غذای لوبیا سبز تند با طعم سیر
- 2 قاشق غذاخوری و 1 قاشق چایخوری نمک
- یک پنجم قاشق چایخوری زردچوبه
- 350 گرم لوبیا سبز در اندازههای 2 سانتیمتری
- یک چهارم فنجان روغن کانولا
- نصف قاشق زیره
- 2 فنجان پیاز سفید نگینی
- 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- 2 قاشق چایخوری زنجفیل خرد شده
- 1 قاشق چایخوری فلفل سبز تند خرد شده
- یک پنجم قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک
- 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
طرز تهیه لوبیا سبز تند با طعم سیر
- یک کاسه بزرگ آب و یخ درست کنید. در یک قابلمه متوسط آب را جوش بیاورید و 2 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق چایخوری زردچوبه را به آن اضافه کنید. لوبیاها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 4 دقیقه بپزند تا ترد و کمی نرم شوند اما رنگ سبز روشنشان را از دست ندهند. لوبیاها را آبکش کنید، آنها را با آب و یخ بپوشانید و هم بزنید تا کاملا خنک شوند. قبل از خالی کردن دوبارهء آب یخها را جدا کنید. سپس لوبیاها را با حوله کاغذی خشک کنید.
- دوباره قابلمه را بردارید، روغن را داخل آن بریزید و روی شعله متوسط گرم کنید تا براق شود. زیره را اضافه کنید و بگذارید گرم شود تا ترق و تروق کند. سیر و پیاز را هم اضافه کنید و هم بزنید. ده دقیقه بپزید تا رنگ پیازها قهوهای شود.
- زیر شعله را کم کنید. زنجفیل، فلفل تند، فلفل قرمز پرک، نصف قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. حالا لوبیاها را به همراه آب لیمو روی آنها بریزید و هم بزنید تا حسابی گرم شوند.