ماهان شبکه ایرانیان

استیک و پاستا کاپریس

این شام بسیار سریع حاضر می شود و برای تهیه آن باید ۴ تکه گوشت استیک داشته باشید. کاپریس نیز نام نوعی سالاد است که با گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و ریحان درست می‌شود.

استیک و پاستا کاپریس

این شام بسیار سریع حاضر می شود و برای تهیه آن باید 4 تکه گوشت استیک داشته باشید. کاپریس نیز نام نوعی سالاد است که با گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و ریحان درست می‌شود.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 227 گرم پاستا لوله ای درشت
  • نصف پیمانه سس پستو ریحان
  • 450 گرم استیک
  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • 113 گرم پنیر موزارلا
  • برگ های تازه ریحان

طرز تهیه

1- پاستا را در آب و نمک بپزید تا نرم شود و سپس آبکش کنید.

2- دو قاشق غذاخوری سس پستو روی استیک ها بمالید و آنها را داخل تابه با حرارت متوسط سرخ کنید تا پخته و نرم شوند.

3- پاستا را داخل بشقاب بگذارید، روی آن استیک را قرار دهید و روی استیک نیز گوجه فرنگی و پنیر بگذارید.

4- باقی مانده پستو را داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد 20 ثانیه گرم کنید و روی استیک ها بریزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 695
  • چربی: 35 گرم
  • کلسترول: 94 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 53 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • سدیم: 486 میلی گرم
  • پتاسیم: 726 میلی گرم
  • کلسیم: 172 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان