ماهان شبکه ایرانیان

لقمه‌های مرغ با انبه

شاید به نظر برسد ترکیب مرغ و نان و انبه ترکیب جالبی نیست. اما ما توصیه می‌کنیم یک بار این میان وعده را امتحان کنید.

لقمه‌های مرغ با انبه

شاید به نظر برسد ترکیب مرغ و نان و انبه ترکیب جالبی نیست. اما ما توصیه می‌کنیم یک بار این میان وعده را امتحان کنید.

  • تعداد: 16 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 2٫5 تا 4 ساعت

مواد لازم

  • 3 عدد انبه پوست کنده و خرد شده
  • یک تا 2 عدد فلفل چیلی خرد  شده
  • نصف یک عدد پیاز متوسط
  • ¼ پیمانه سس باربیکیو
  • دو قاشق غذاخوری عسل
  • یک حبه سیر رنده شده
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 6 عدد ران مرغ
  • نان باگت فرانسوی
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده

طرز تهیه

1- انبه ها را خرد کنید. در غذاساز یا مخلوط کن آنها را به همراه فلفل له کنید تا نرم و یکدست شوند.

2- در یک قابلمه مخلوط انبه، پیاز، سس باربیکیو، عسل، سیر و فلفل سیاه را بریزید. ران های مرغ را اضافه کنید و به مدت 2٫5 تا 4 ساعت با حرارت کم بپزید.

3- مرغ‌ها را از قابلمه خارج کنید و پس از خنک شدن استخوان آنها را جدا کنید. با کمک چنگال، مرغ ها را ریش‌ریش کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. انبه باقی مانده را ریز خرد کنید. مرغ ها را روی نان های باگت بگذارید و روی هر کدام یک تکه انبه قرار دهید. در آخر با پیازچه تزئین کنید.  

ارزش غذایی

  • کالری: 113
  • چربی: 1 گرم
  • کلسترول: 25 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 19 گرم
  • فیبر: یک گرم
  • سدیم: 173 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 146 میلی‌گرم
  • کلسیم: 10 میلی‌گرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان