شاید به نظر برسد ترکیب مرغ و نان و انبه ترکیب جالبی نیست. اما ما توصیه میکنیم یک بار این میان وعده را امتحان کنید.
- تعداد: 16 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 2٫5 تا 4 ساعت
مواد لازم
- 3 عدد انبه پوست کنده و خرد شده
- یک تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده
- نصف یک عدد پیاز متوسط
- ¼ پیمانه سس باربیکیو
- دو قاشق غذاخوری عسل
- یک حبه سیر رنده شده
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 6 عدد ران مرغ
- نان باگت فرانسوی
- ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
طرز تهیه
1- انبه ها را خرد کنید. در غذاساز یا مخلوط کن آنها را به همراه فلفل له کنید تا نرم و یکدست شوند.
2- در یک قابلمه مخلوط انبه، پیاز، سس باربیکیو، عسل، سیر و فلفل سیاه را بریزید. ران های مرغ را اضافه کنید و به مدت 2٫5 تا 4 ساعت با حرارت کم بپزید.
3- مرغها را از قابلمه خارج کنید و پس از خنک شدن استخوان آنها را جدا کنید. با کمک چنگال، مرغ ها را ریشریش کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. انبه باقی مانده را ریز خرد کنید. مرغ ها را روی نان های باگت بگذارید و روی هر کدام یک تکه انبه قرار دهید. در آخر با پیازچه تزئین کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 113
- چربی: 1 گرم
- کلسترول: 25 میلیگرم
- کربوهیدرات: 19 گرم
- فیبر: یک گرم
- سدیم: 173 میلیگرم
- پتاسیم: 146 میلیگرم
- کلسیم: 10 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم