نیمرو با سس تند

این غذا نوعی صبحانه مکزیکی است که با سس تند و آتشین سرو می‌شود.

نیمرو با سس تند

این غذا نوعی صبحانه مکزیکی است که با سس تند و آتشین سرو می‌شود.   

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 5 عدد نان تورتیلا
  • نصف پیمانه پیاز خورد کرده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • 411 گرم کنسرو گوجه فرنگی
  • 1 تا 2 عدد فلفل هالوپینو خرد کرده
  • دو قاشق غذاخوری گشنیر خرد کرده
  • 1/4   قاشق چایخوری زیره سبز
  • 8 عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری آب
  • نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه

1- در یک تابه بزرگ، دو قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. تورتیلاها را به ترتیب داخل روغن گرم کنید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن آنها کشیده شود.

2- برای تهیه سالسا، باقی مانده روغن را گرم کنید و پیازها را 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. گوجه فرنگی ها، فلفل هالوپینو، گشنیز و پودر زیره سبز را اضافه کیند و تفت دهید. اجازه دهید مواد بجوشند. حرارت را کم کنید. مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید. یک عدد تورتیلا را به مخلوط کن اضافه کنید و هم بزنید تا خرد شود.

3- در یک تابه یک قاشق روغن را گرم کنید. به ترتیب تخم مرغ ها را داخل تابه بشکنید. هنگامی که سفیده ها سفت شدند، آب را اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها پخته شوند. حدود 4 تا 5 دقیقه کافی است.

4- تورتیلاها را داخل بشقاب بچینید. روی آنها تخم مرغ ها را قرار دهید. مقداری سالسا روی آنها بریزید. پنیر بریزید و با گشنیز تازه تزئین کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 413
  • چربی: 26 گرم
  • کلسترول: 437 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 27 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 20 گرم
  • سدیم: 397 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر