ماهان شبکه ایرانیان

بیف و بلو پیتزا

این یک صبحانه کامل است که تا وقت ناهار شما را سیر و پر نگه می‌دارد.

بیف و بلو پیتزا

این یک صبحانه کامل است که تا وقت ناهار شما را سیر و پر نگه می‌دارد.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 18 دقیقه

مواد لازم

  • نصف یک عدد پیاز قرمز خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد نان باگت بزرگ
  • 225 گرم رست بیف
  • یک عدد فلفل شیرین کوچک
  • 115 گرم بلوچیز
  • ¼ قاشق چایخوری ادویه پیتزا

طرز تهیه

1- سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون حدود سه تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. نان را داخل سینی فر بچینید و 5 دقیقه حرارت دهید تا برشته شود.

2- سپس، ورقه های بیف را روی آن بگذارید. فلفل دلمه ای، پیاز، پنیر و ادویه پیتزا را روی آنها بریزید. فر را روی گریل تنظیم کنید و پیتزا را داخل آن قرار دهید. پیتزا را 4 تا 5 دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شود.

ارزش غذایی

  • کالری: 553
  • چربی: 23 گرم
  • کلسترول: 56 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 54 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • سدیم: 1637 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 244 میلی‌گرم
  • کلسیم:343 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان