مارشمالو نوعی آبنبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سپیدهه تخم مرغ و شکر یا شیره نشاسته تهیه میشود و بافتی اسفنجی دارد. توفو نیز شیرسویا دَلَمه شده است و شبیه پنیر، سفت و سفید است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
مواد لازم
- 350 گرم توفو
- 1/3 پیمانه کره بادام زمینی
- 1/3 پیمانه شکر قنادی
- مارشمالو
- بادام زمینی خرد شده یا شکلات رنده شده
طرز تهیه
1- 350 گرم توفو را داخل غذاساز پوره کنید و 1/3 پیمانه کره بادام زمینی و 1/3 پیمانه شکر قنادی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را بین 4 لیوان تقسیم کنید و روی آنها پلاستیک بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند. دستکم باید 30 دقیقه در یخچال بمانند. سپس از یخچال خارج کنید و روی آنها را با مارشمالو و شکلات رنده شده یا بادام زمینی خرد شده تزئین کنید.