ماهان شبکه ایرانیان

موس کره بادام زمینی

مارشمالو  نوعی آب‌نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سپیدهه تخم مرغ و شکر یا شیره نشاسته تهیه می‌شود و بافتی اسفنجی دارد. توفو نیز شیرسویا دَلَمه شده است و شبیه پنیر، سفت و سفید است.

موس کره بادام زمینی

مارشمالو  نوعی آب‌نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سپیدهه تخم مرغ و شکر یا شیره نشاسته تهیه می‌شود و بافتی اسفنجی دارد. توفو نیز شیرسویا دَلَمه شده است و شبیه پنیر، سفت و سفید است.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم

  • 350 گرم توفو
  • 1/3 پیمانه کره بادام زمینی
  • 1/3 پیمانه شکر قنادی
  • مارشمالو
  • بادام زمینی خرد شده یا شکلات رنده شده

طرز تهیه

1- 350 گرم توفو را داخل غذاساز پوره کنید و 1/3 پیمانه کره بادام زمینی و 1/3 پیمانه شکر قنادی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را بین 4 لیوان تقسیم کنید و روی آنها پلاستیک بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند. دست‌کم باید 30 دقیقه در یخچال بمانند. سپس از یخچال خارج کنید و روی آنها را با مارشمالو و شکلات رنده شده یا بادام زمینی خرد شده تزئین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان