یکی از خوشمزهترین کیکها، کیک شکلاتی است که طرفداران زیادی دارد. در ادامه به طز تهیه یک کیک شکلاتی خوشمزه با سس براق تهیهشده از شکلات سوربن میپردازیم.
- زمان آمادهسازی: 40 دقیقه
- زمان پخت: 50 دقیقه
- تعداد نفرات: 8 نفر
مواد اولیه لازم
- آرد 2 پیمانه
- تخم مرغ 4 عدد
- شکر یک پیمانه
- روغن مایع یک پیمانه
- بیکینگ پودر یک پنجم قاشق چایخوری
- شیر یک پیمانه
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- شکلات سوربن 3 قاشق سوپخوری
- پودر کاکائو سوربن 2 قاشق سوپخوری
مواد اولیه لازم برای سس براق روی کیک شکلاتی با استفاده از شکلات سوربن
- شکلات سفید تخته ای سوربن (خرد شده) 350 گرم
- آب 150میلی لیتر
- شکر 300 گرم
- پودر ژلاتین 19 گرم
- آب سرد نصف پیمانه
- شیر عسلی 200 گرم، رنگ خوراکی چند قطره (رنگ دلخواه)
آمادهسازی
- آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده کنار بگذارید.
- تخممرغها، شکر و وانیل رامخلوط کرده و با همزن خوب بزنید (حدود 3 الی 4 دقیقه) تا مخلوط حالت کشدار بودن پیدا کند.
- بعد روغن مایع و شیر را اضافه کرده و حدود یک دقیقه بزنید.
- در نهایت شکلات سوربن را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
- بعد همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد را اضافه کنید.
طرز تهیه و پخت کیک شکلاتی (به همراه سس براق تهیه شده با شکلات سوربن)
بعد از آماده سازی مواد به کمک لیسکهای دستی مخلوط کنید و داخل قالب ریخته و بین 45 تا 60 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بماند تا پخته شود. بعد از پخته شدن از فر بیرون آورده و به روشهای دلخواه برش میزنیم.
طرز تهیه سس (برای رویه)
ابتدا ژلاتین و آب سرد را مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید ( بن ماری یعنی آب را روی حرارت گذاشته و آب و ژلاتین را در داخل ظرفی روی آن قرار دهید) بعد شکر، شیر عسلی و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و دیواره های ظرف شروع به حباب زدن بکند، بعد گاز را خاموش کرده و شکلات سوربن خرد شده و رنگ خوراکی مورد نظر را افزوده و به کمک مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید. بعد از صافی رد کرده تا حبابها از بین برود و روی کیک که به طور کامل سرد شده بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.