ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک شکلاتی با سس براق تهیه‌شده از شکلات سوربن

یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها، کیک شکلاتی است که طرفداران زیادی دارد. در ادامه به طز تهیه یک کیک شکلاتی خوشمزه با سس براق تهیه‌شده از شکلات سوربن می‌پردازیم.

طرز تهیه کیک شکلاتی با سس براق تهیه‌شده از شکلات سوربن

یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها، کیک شکلاتی است که طرفداران زیادی دارد. در ادامه به طز تهیه یک کیک شکلاتی خوشمزه با سس براق تهیه‌شده از شکلات سوربن می‌پردازیم.

  • زمان آماده‌سازی: 40 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه
  • تعداد نفرات: 8 نفر

مواد اولیه لازم

  • آرد 2 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • شکر یک پیمانه
  • روغن مایع یک پیمانه
  • بیکینگ پودر یک پنجم قاشق چای‌خوری
  • شیر یک پیمانه
  • وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • شکلات سوربن  3 قاشق سوپ‌خوری
  • پودر کاکائو سوربن 2 قاشق سوپ‌خوری

مواد اولیه لازم برای سس براق روی کیک شکلاتی با استفاده از شکلات سوربن

  • شکلات سفید تخته ای سوربن (خرد شده) 350 گرم
  • آب 150میلی لیتر
  • شکر 300 گرم 
  • پودر ژلاتین 19 گرم
  • آب سرد نصف پیمانه 
  • شیر عسلی 200 گرم، رنگ خوراکی چند قطره (رنگ دلخواه)

آماده‌سازی

  1. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده کنار بگذارید. 
  2.  تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل رامخلوط کرده و با همزن خوب بزنید (حدود 3 الی 4 دقیقه) تا مخلوط حالت کش‌دار بودن پیدا کند.
  3. بعد روغن مایع و شیر را اضافه کرده و حدود یک دقیقه بزنید.
  4. در نهایت شکلات سوربن را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
  5. بعد همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد را اضافه کنید.

طرز تهیه و پخت کیک شکلاتی (به همراه سس براق تهیه شده با شکلات سوربن)

بعد از آماده سازی مواد به کمک لیسک‌های دستی مخلوط کنید و داخل قالب ریخته و بین 45 تا 60 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بماند تا پخته شود. بعد از پخته شدن از فر بیرون آورده و به روش‌های دلخواه برش میزنیم.

طرز تهیه سس (برای رویه)

ابتدا ژلاتین و آب سرد را مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید ( بن ماری یعنی آب را روی حرارت گذاشته و آب و ژلاتین را در داخل ظرفی روی آن قرار دهید) بعد شکر، شیر عسلی و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و دیواره های ظرف شروع به حباب زدن بکند، بعد گاز را خاموش کرده و شکلات سوربن خرد شده و رنگ خوراکی مورد نظر را افزوده و به کمک مخلوط‌ کن به طور کامل مخلوط کنید. بعد از صافی رد کرده تا حبابها از بین برود و روی کیک که به طور کامل سرد شده بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان