این ناهار با گوشت راسته تهیه میشود اگر بخواهید گوشت خیلی نرم و پخته شود باید یکی دوساعت آن را بپزید اما اگر گوشت آبدار دوست دارید، در کمتر از 20 دقیقه میتوانید این ناهار را تهیه کنید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- 225 گرم نودل لازانیا
- 350 گرم راسته گوساله بدون استخوان
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 450 گرم گوجه فرنگی گیلاسی
- 225 گرم قارچ
- 4 حبه سیر رنده شده
- 410 گرم آب گوشت
طرز تهیه
1- نودل های لازانیا را نصف کنید. سپس بپزید و آبکش کنید.
2- گوشت را خورشتی خرد کنید، نمک و فلفل بزنید. سپس آرد بپاشید. داخل تابه، روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. گوشت ها را اضافه کنید و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. آنها را 4 دقیقه تفت دهید تا گوشت طلایی شود. قارچ ها و سیر را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر هم بزنید. آب گوشت را بریزید، شعله را کم کند و چندین دقیقه بگذارید تا گوشت نرم و پخته شود.
3- لازانیای پخته شده را داخل تابه بریزید و هم بزنید. سپس داخل بشقاب سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 468
- چربی: 16 گرم
- کلسترول: 40 میلی گرم
- کربوهیدرات: 52 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 28 گرم
- سدیم: 712 میلی گرم
- پتاسیم: 755 میلی گرم
- کلسیم: 50 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم