ماهان شبکه ایرانیان

بیف و نودل

این ناهار با گوشت راسته تهیه می‌شود اگر بخواهید گوشت خیلی نرم و پخته شود باید یکی دوساعت آن را بپزید اما اگر گوشت آبدار دوست دارید، در کمتر از ۲۰ دقیقه می‌توانید این ناهار را تهیه کنید.

بیف و نودل

این ناهار با گوشت راسته تهیه می‌شود اگر بخواهید گوشت خیلی نرم و پخته شود باید یکی دوساعت آن را بپزید اما اگر گوشت آبدار دوست دارید، در کمتر از 20 دقیقه می‌توانید این ناهار را تهیه کنید.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • 225 گرم نودل لازانیا
  • 350 گرم راسته گوساله بدون استخوان
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 450 گرم گوجه فرنگی گیلاسی
  • 225 گرم قارچ
  • 4 حبه سیر رنده شده
  • 410 گرم آب گوشت

طرز تهیه

1- نودل های لازانیا را نصف کنید. سپس بپزید و آبکش کنید.

2- گوشت را خورشتی خرد کنید، نمک و فلفل بزنید. سپس آرد بپاشید. داخل تابه، روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. گوشت ها را اضافه کنید و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. آنها را 4 دقیقه تفت دهید تا گوشت طلایی شود. قارچ ها و سیر را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر هم بزنید. آب گوشت را بریزید، شعله را کم کند و چندین دقیقه بگذارید تا گوشت نرم و پخته شود.

3- لازانیای پخته شده را داخل تابه بریزید و هم بزنید. سپس داخل بشقاب سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 468
  • چربی: 16 گرم
  • کلسترول: 40 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 52 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 28 گرم
  • سدیم: 712 میلی گرم
  • پتاسیم: 755 میلی گرم
  • کلسیم: 50 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان