بِیگِل نوعی نان دوناتیشکل است که خمیر آن را به شکل حلقه درست میکنند و پیش از پخت، آن را برای مدت کوتاهی در آب میجوشانند. در نتیجه نانی متراکم وخمیری بهدست میآید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- یک پیمانه آب سیب
- نصف پیمانه کشمش طلایی
- 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
- 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین
- دو قاشق غذاخوری کره
- 3 عدد سیب قرمز
- دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- دو قاشق غذاخوری عسل
- 85 گرم پنیر خامه ای
- 4 عدد باگل
- گردوی خرد شده
طرز تهیه
1- در یک قابلمه کوچک، آب سیب، کشمش، جوزهندی و دارچین را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در آن را بگذارید تا 10 دقیقه نیم جوش شود و آب آن تا نصفه بخار شود.
2- برای تهیه کمپوت سیب، داخل تابه کره را آب کنید. سیب های خرد یا حلقه شده را داخل آن به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. مخلوط کشمش، شکر قهوه ای و عسل را به آن اضافه کنید. به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا مایع غلیظ و سیب ها کاملا نرم شوند. از روی حرارت بردارید.
3- پنیر خامه ای را روی بیگل ها بمالید. در آخر نیز یک قاشق از کمپوت سیب را روی آنها بگذارید و میل کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 534
- چربی: 15 گرم
- کلسترول: 39 میلی گرم
- کربوهیدرات: 96 گرم
- فیبر: 6 گرم
- پروتئین: 10 گرم
- سدیم: 444 میلی گرم
- پتاسیم: 465 میلی گرم
- کلسیم: 121 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم