ماهان شبکه ایرانیان

بیگل با کمپوت سیب

بِیگِل نوعی نان دوناتی‌شکل است که خمیر آن را به شکل حلقه درست می‌کنند و پیش از پخت، آن را برای مدت کوتاهی در آب می‌جوشانند. در نتیجه نانی متراکم وخمیری به‌دست می‌آید.

بیگل با کمپوت سیب

بِیگِل نوعی نان دوناتی‌شکل است که خمیر آن را به شکل حلقه درست می‌کنند و پیش از پخت، آن را برای مدت کوتاهی در آب می‌جوشانند. در نتیجه نانی متراکم وخمیری به‌دست می‌آید.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه آب سیب
  • نصف پیمانه کشمش طلایی
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر  دارچین
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • 3 عدد سیب قرمز
  • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • دو قاشق غذاخوری عسل
  • 85 گرم پنیر خامه ای
  • 4 عدد باگل
  • گردوی خرد شده

طرز تهیه

1- در یک قابلمه کوچک، آب سیب، کشمش، جوزهندی و دارچین را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در آن را بگذارید تا 10 دقیقه نیم جوش شود و آب آن تا نصفه بخار شود.

2- برای تهیه کمپوت سیب، داخل تابه کره را آب کنید. سیب های خرد یا حلقه شده را داخل آن به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. مخلوط کشمش، شکر قهوه ای و عسل را به آن اضافه کنید. به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا مایع غلیظ و سیب ها کاملا نرم شوند. از روی حرارت بردارید.

3- پنیر خامه ای را روی بیگل ها بمالید. در آخر نیز یک قاشق از کمپوت سیب را روی آنها بگذارید و میل کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 534
  • چربی: 15 گرم
  • کلسترول: 39 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 96 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • پروتئین: 10 گرم
  • سدیم: 444 میلی گرم
  • پتاسیم: 465 میلی گرم
  • کلسیم: 121 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان