این شام سبک سرشار از امگا سه و اسیدهای چرب مفید است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- 340 گرم فیله ماهی سالمون
- نمک درشت
- فلفل سیاه تازه
- سالاد جعفری و بادام برشته
- کدو سبز پخته شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
2- سالمون ها را با نمک و فلفل مزهدار کند. طرفی که پوست ماهی قرار دارد را روی سینی فر بچینید. آن را 12 تا 15 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شود.
3- آن را با سالاد و کدو سبز سرخ شده سرو کنید.
4- برای تهیه سالاد جعفری و بادام برشته به یک عدد پیازچه، یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز، نمک، دو قاشق غذاخوری کیپر، یک پیمانه جعفری تازه، نصف پیمانه بادام برشته و روغن زیتون نیاز دارید.
5- پیازچه را داخل کاسه کوچک خرد کنید. سرکه و کمی نمک بریزید و 30 دقیقه کنار بگذارید. سپس، کیپر و بادام را خرد کنید و به همراه روغن زیتون به پیازچه اضافه کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 177
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 47 میلی گرم
- کربوهیدرات: 0 گرم
- فیبر: 0 گرم
- پروتئین: 17 گرم
- سدیم: 860 میلی گرم