ماهان شبکه ایرانیان

سالمون تنوری

این شام سبک سرشار از امگا سه و اسیدهای چرب مفید است.

سالمون تنوری

این شام سبک سرشار از امگا سه و اسیدهای چرب مفید است.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه

 

مواد لازم

  • 340 گرم فیله ماهی سالمون
  • نمک درشت
  • فلفل سیاه تازه
  • سالاد جعفری و بادام برشته
  • کدو سبز پخته شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- سالمون ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کند. طرفی که پوست ماهی قرار دارد را روی سینی فر بچینید. آن را 12 تا 15 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شود.

3- آن را با سالاد و کدو سبز سرخ شده سرو کنید.

4- برای تهیه سالاد جعفری و بادام برشته به یک عدد پیازچه، یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز، نمک، دو قاشق غذاخوری کیپر، یک پیمانه جعفری تازه، نصف پیمانه بادام برشته و روغن زیتون نیاز دارید.

5- پیازچه را داخل کاسه کوچک خرد کنید. سرکه و کمی نمک بریزید و 30 دقیقه کنار بگذارید. سپس، کیپر و بادام را خرد کنید و به همراه روغن زیتون به پیازچه اضافه کنید.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 177
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 47 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 0 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • پروتئین: 17 گرم
  • سدیم: 860 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان