برای تهیه این اسنک باید دستگاه تهیه وافل داشته باشید. این دستگاه ها در همه فروشگاه های لوازم خانگی موجود هستند.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان استراحت: 2 ساعت
- زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
مرغ سرخ کرده:
- یک پیمانه شیر
- 4 تا 5 قطره سس فلفل
- دو حبه سیر رنده شده
- 2 تا 3 ساقه آویشن تازه
- نمک و فلفل سیاه
- 600 گرم سینه مرغ
- یک پیمانه آرد کامل
- یک قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک قاشق چایخوری پودر پیاز
- یک قاشق چایخوری پاپریکا شیرین
- نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
- روغن گیاهی
وافل:
- دو پیمانه آرد کامل
- دو قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری نمک
- 1٫5 پیمانه شیر
- 4 قاشق غذاخوری کره آب شده
- 4 قاشق غذاخوری شورتنینگ
- دو عدد تخم مرغ درشت
طرز تهیه
1- برای تهیه مرغ سرخ کرده، شیر، سس فلفل، سیر، آویشن، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید و تکه های مرغ راداخل آن بگذارید. روی آنها پلاستیک بکشید و دو تا 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
2- آرد، بیکینگ پودر، پودر پیاز، پاپریکا و فلفل هندی را با نمک و فلفل با هم مخلوط کنید.
3- برای تهیه وافل، دستگاه تهیه وافل را روشن و گرم کنید. آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. شیر، کره، شورتنینگ و تخم مرغ ها را نیز در کاسه دیگری با هم مخلوط کنید سپس روی مخلوط آرد بریزید.
4- بالا و پایین دستگاه وافل را کره بزنید. آنها را تا زمانی بپزید که برشته و طلایی شوند. حدود 6 تا 7 دقیقه کافی است. آنها را در فر بگذارید تا گرم بمانند.
5- برای پخت مرغ ها، روغن را در تابه گرم کنید. نیمی از آنها را از مخلوط شیر خارج کنید، داخل کیسه آرد فرو کنید . سپس آنها را خارج کنید، بتکانید تا آرد اضافه بریزد و داخل تابه بچینید.
6- پس از اینکه همه مرغ ها طلایی و برشته شوند. روی وافل ها کره بریزید و یک یا دو تکه مرغ روی آن قرار دهید. در آخر، عسل و کمی سس تند اضافه و سرو کنید.