وافل و مرغ

برای تهیه این اسنک باید دستگاه تهیه وافل داشته باشید. این دستگاه ها در همه فروشگاه های لوازم خانگی موجود هستند.

وافل و مرغ

برای تهیه این اسنک باید دستگاه تهیه وافل داشته باشید. این دستگاه ها در همه فروشگاه های لوازم خانگی موجود هستند.

 

  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان استراحت: 2 ساعت
  • زمان پخت: 40 دقیقه

 

مواد لازم

مرغ سرخ کرده:

  • یک پیمانه شیر
  • 4 تا 5 قطره سس فلفل
  • دو حبه سیر رنده شده
  • 2 تا 3 ساقه آویشن تازه
  • نمک و فلفل سیاه
  • 600 گرم سینه مرغ
  • یک پیمانه آرد کامل
  • یک قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک قاشق چایخوری پودر پیاز
  • یک قاشق چایخوری پاپریکا شیرین
  • نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
  • روغن گیاهی

وافل:

  • دو پیمانه آرد کامل
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 1٫5 پیمانه شیر
  • 4 قاشق غذاخوری کره آب شده
  • 4 قاشق غذاخوری شورتنینگ
  • دو عدد تخم مرغ درشت

طرز تهیه

1- برای تهیه مرغ سرخ کرده، شیر، سس فلفل، سیر، آویشن، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید و تکه های مرغ راداخل آن بگذارید. روی آنها پلاستیک بکشید و دو تا 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

2- آرد، بیکینگ پودر، پودر پیاز، پاپریکا و فلفل هندی را با نمک و فلفل با هم مخلوط کنید.

3- برای تهیه وافل، دستگاه تهیه وافل را روشن و گرم کنید. آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. شیر، کره، شورتنینگ و تخم مرغ ها را نیز در کاسه دیگری با هم مخلوط کنید سپس روی مخلوط آرد بریزید.

4- بالا و پایین دستگاه وافل را کره بزنید. آنها را تا زمانی بپزید که برشته و طلایی شوند. حدود  6 تا 7 دقیقه کافی است. آنها را در فر بگذارید تا گرم بمانند.

5- برای پخت مرغ ها، روغن را در تابه گرم کنید. نیمی از آنها را از مخلوط شیر خارج کنید، داخل کیسه آرد فرو کنید . سپس آنها را خارج کنید، بتکانید تا آرد اضافه بریزد و داخل تابه بچینید.

6- پس از اینکه همه مرغ ها طلایی و برشته شوند. روی وافل ها کره بریزید و یک یا دو تکه مرغ روی آن قرار دهید. در آخر، عسل و کمی سس تند اضافه و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان