این کیک همچون کیک یزدی خودمان است با این تفاوت که با کدو حلوایی تهیه میشود. علاوه بر اینکه سیر میشوید، بسیار هم مغذی است.
- تعداد: 12 عدد مافین
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- روغن
- 1 1/3 پیمانه آرد کامل
- ¾ پیمانه آرد گندم
- ¼ پیمانه شکر
- 1٫5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- دو عدد تخم مرغ هم زده
- یک پیمانه پوره کدو حلوایی
- نصف پیمانه شیر کم چرب
- دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
- نصف قاشق چایخوری پوست پرتقال
- ¼ پیمانه آب پرتقال
طرز تهیه
1- قالب های مافین را با روغن چرب کنید. در یک کاسه متوسط، آرد کامل، آرد گندم، شکر، بیکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. با انتهای قاشق گودالی میان آردها ایجاد کنید.
2- در کاسه ای دیگر، تخم مرغ، شیر، کدو حلوایی، روغن، پوست پرتقال و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را وسط آرد بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر شود.
3- مواد را داخل قالب مافین بریزید. به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید.
ارزش غذایی
- کالری: 134
- چربی: 4 گرم
- کلسترول: 36 میلی گرم
- کربوهیدرات: 22 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 4 گرم
- سدیم: 204 میلی گرم
- کلسیم: 61 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم